Stiri

Cr. Pustai: Ne aşteaptă un meci cu o echipă rănită

Arena Ion Comşa din Călăraşi va găzdui sâmbătă, 29 februarie de la ora 11.00 partida dintre Dunărea şi FK Csikszereda, din cadrul rundei a 23-a a ligii a 2-a la fotbal.

Antrenorul Cristi Pustai „a prefaţat” duelul cu ciucanii susţinând că “ne aşteaptă un meci cu o echipă rănită şi e mult mai greu să învingi un adversar care vine după un eşec aşa de usturător. Clar, va fi o mobilizare generală la ei, însă noi trebuie să fim conştienţi că avem o valoare care ne dă dreptul să ne gândim la o clasare în partea superioară a acestui clasament. De asta e foarte important meciul, să păstrăm o distanţă de plutonul care se luptă pentru evitarea retrogradării.”

Tehnicianul “galben – albaştrilor” a făcut referire şi la înfrângerea drastică suferită acasă de viitoarea noastră adversară în partida cu UTA, scor 0-6. “Au primit foarte repede gol. În momentul în care primeşti gol, mai ales pe teren propriu…, o echipă care în 19 etape, nu a pierdut acasă. Văzându-se conduşi, schimbă registrul tehnic pentru că-i o echipă care face faza de apărare destul de bine, aglomerează foarte bine zona centrală, au jucători care sunt dispuşi la efort. Aţi văzut că şi la 6-0 alergau. E o problemă probabil de exprimare tehnică. Cred că s-a văzut o diferenţă de individualităţi pentru că la UTA am văzut jucători cu o tehnică bună, pe când dincolo am văzut doar jucători ambiţioşi, fără veleităţi tehnice prea mari.

V-am zis, vom juca cu un adversar rănit şi asta măreşte un pic greutatea partidei pentru că ei trebuie să se agaţe de orice meci. Ca să revină din acel triunghi care va da două retrogradate: Chiajna-Reşiţa şi cu ei.” A conchis Pustai.

În tur, pe 24 august, FK Csikszereda şi Dunărea au încheiat nedecis, 1-1, golul echipei noastre fiind marcat de Radu Crişan, în minutul 25.

“E un moment important pentru că dacă vom câştiga meciul de sâmbătă, o să-i păstrăm la 8 puncte distanţă. O distanţă destul de bună pentru a ne desfăşura în continuare activitatea în linişte, să zicem. Cu toate că nici un meci nu poţi să-l priveşti liniştit.”

Cristian Pustai, antrenor Dunărea Călăraşi

Leave a Reply