Stiri

Dunărea se va reuni miercuri la prânz!

S-a terminat vacanţa şi pentru jucătorii echipei Dunărea Călăraşi. Antrenorul Cristian Pustai şi colaboratorii săi din stafful tehnic se vor întâlni miercuri, de la ora 12.00, la sediul clubului, cu „galben – albaştrii” pentru a da startul pregătirii de iarnă. Tot mâine, cu începere de la ora 14.00 va avea loc şi prima şedinţă de pregătire pe terenul de antrenament din cadrul bazei Prefab din Modelu.

În această pauză de iarnă, echipa noastră s-a despărţit de 4 jucători, Alin Mutu (fundaş), Ciprian Gliga (mijlocaş), Gabriel Preoteasa (mijlocaş) şi Matheus Dias Ceschin (mijlocaş), reuşind în schimb achiziţionarea lui Adrian Zaluschi (30 de ani – mijlocaş) de la Ripensia Timişoara.

Dunărea Călăraşi a încheiat prima parte a sezonului, incluzând aici turul şi două etape din retur, pe locul 11 cu 27 de puncte. (7 victorii, 6 egaluri şi 7 înfrângeri, golaveraj 26-26)

În prima rundă programată în acest nou an, „galben – albaştrii” vor juca în deplasare cu Petrolul Ploieşti, partida fiind programată în jurul datei de 22 februarie.

Pe teren propriu, băieţii noştri vor debuta în jurul datei de 28 februarie, adversara lor fiind echipa harghiteană AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Leave a Reply