Stiri

Cr. Pustai, după meciul cu Farul: Puteam să obţinem victoria!

În runda a 21-a a campionatului ligii a 2-a, Dunărea a izbutit, acasă, o remiză cu Farul Constanţa, scor 1-1, rezultat care nu reflectă şi raportul de forţe dintre cele două combatante. Altfel spus, echipa noastră şi-a creat mai multe ocazii de gol, din păcate nefructificate, în vreme ce constănţenii au fost mult mai pragmatici, lovind decisiv o dată şi bine. Rezultatul „nu l-a mulţumit” nici pe antrenorul Cristian Pustai care a declarat: „Şi la acest meci, puteam să obţinem victoria. Am început să avem ocazii, îmbucurător e faptul că ne-am creat multe situaţii de gol dar din păcate nu le-am fructificat. În meciul cu Farul, cred că puteam obţine mult mai mult.”.

Partida cu Farul a fost a 4-a consecutivă disputată pe teren propriu, până atunci Dunărea măsurându-şi succesiv forţele cu Metaloglobus (et. 19 – scor 3-1), Rapid (et. 11 restanţă, scor 0-0) şi UTA Arad (et. 20, prima a returului, scor 1-0).

Dunărea a intrat în pauza de iarnă cu 27 de puncte în cont, clasându-se pe locul 11 în topul ligii a 2-a la capătul celor 20 de meciuri efectiv disputate.

Clasamentul e dominat de UTA Arad cu 41 de puncte, pe 2 situându-se CS Mioveni cu 38 de puncte. Cu 35 de puncte, Rapid ocupă locul 3, poziţie care la finalul stagiunii conferă dreptul de participare la barajul de promovare în L1.

Leave a Reply