Stiri

Cr. Pustai: Ştiam că întâlnim o echipă periculoasă la fazele fixe

În penultima etapă a turului ligii a 2-a, Dunărea a cedat la Buzău în faţa Gloriei cu 3-1, rezultat care „contrastează” vizibil cu evoluţia celor două echipe. După duel, antrenorul Dunării, Cristian Pustai a declarat „A fost un meci greu. Veneam după o înfrângere pe teren propriu (n.r. miercuri, acasă, cu FC Argeş, scor 1-2, în cadrul etapei a 17-a!) pe care n-am ştiut s-o gestionăm cum trebuie. Ştiam că întâlnim o echipă masivă, periculoasă la fazele fixe. Şi de ce ne-a fost frică, n-am scăpat! Am primit două goluri din fază fixă, plus primul gol pe care l-am încasat în urma unei greşeli inexplicabile pentru că am avut posesie şi dintr-o pasă lungă, Chipirliu a scăpat de la mijlocul terenului. Greşeală inadmisibilă a întregii linii de apărare!” a declarat Pustai care a continuat „Dacă la pauză, contrar cursului jocului, îmi permit să spun lucrul ăsta, m-am dus la vestiar şi le-am zis că la 2-0 am jucat bine dar am ratat foarte mult, la final, după o a doua repriză încheiată 1-1, am arătat rău, ca o echipă resemnată. În momentul în care am primit şi cel de-al 3-lea gol, era foarte greu să revenim în joc. Dar, mergem mai departe!”

„Galben – albaştrii” se află de acum în faţa unei serii de 4 jocuri consecutive pe teren propriu, de pe urmă cărora profesorul Pustai speră să obţină cât mai multe puncte. Pe rând, la Călăraşi, vor veni Metaloglobus (et. 19), Rapid Bucureşti (restanţă, et. 11), UTA Arad (prima rundă a returului) şi Farul Constanţa (a doua etapă din retur). „Va trebui să trecem repede peste acest duş rece pentru că în 3 zile am pierdut 2 partide, şi să revenim cât mai repede la rezultate mai bune. Ne aşteaptă 4 meciuri acasă şi sper că vom obţine cât mai multe puncte” a conchis Pustai.

Următoarea „provocarea” cea cu Metaloglobus va avea loc sâmbăta viitoare începând cu ora 11.00, desigur, pe arena Ion Comşa.

Leave a Reply