Stiri

Comunicat de presă

Clubul de fotbal Dunărea Călărași, în urma deciziei Comisiei de Disciplină de miercuri, 25 septembrie din cadrul FRF care a luat decizia de a sancționa echipa noastră în meciul cu U. Cluj, (3-0 în favoarea echipei AS FC Universitatea Cluj), face următoarele precizări:.

  1. Folosirea jucătorului Robert Boboc în meciul cu Univ. Cluj a fost regulamentară, întrucât așa cum rezultă din evidențele team-managerului clubului, acesta avea doar 3 cartonașe galbene în sezonul competițional 2018-2019, acumulând al 4-lea avertisment în partida cu U. Cluj și nu a fost folosit în meciul cu CS Mioveni.
  2. În alt context, jucătorul Robert Boboc nu a fost sancționat cu avertisment (cartonaș glben) în partida cu FC Snagov, fapt pentru care vom fi nevoiți să ne apărăm și să prezentăm dovezile noastre la Comisia de Recurs.
  3. Aducem la cunoștință faptul că Federația Română de Fotbal nu ne-a înștiințat în privința jucătorului că acesta avea 4 cartonașe galbene, așa cum procedează LPF la competiția Ligii 1 pe care o organizează.
  4. Vom solicita motivarea sancțiunii cu forfait a Comisiei de Disciplină privind pierderea meciului cu Univ. Cluj și modificarea clasamentului pentru a formula recurs ce va fi judecat de Comisia de Recurs din cadrul FRF.

Leave a Reply