Stiri

E. Pîrvulescu: Am legat a doua victorie şi sperăm, în continuare, să avem evoluţii bune

Eugen Pîrvulescu a trăit la intensitate maximă partida pe care Dunărea a câştigat-o până la urmă în faţa clujenilor de la Universitatea, scor 3-2. După joc, preşedintele executiv al „galben – albaştrilor” a declarat că Dunărea e pe drumul cel bun susţinând că unitatea grupului şi evoluţiile bune ale băieţilor vor aduce şi alte rezultate pozitive care să o propulseze în zona superioară a clasamentului.

Domnule preşedinte Pîrvulescu, multe emoţii dar până la urmă a ieşt bine pentru echipa noastră…

Da, într-adevăr emoţii. Ne doream foarte mult să câştigăm, ca să fie şi prima victorie pe teren propriu. Am întâlnit un adversar rănit ca şi noi, cu puncte puţine, cu un antrenor nou pe banca tehnică în persoana lui Adrian Falub, pe care eu îl cunosc foarte bine. Am o relaţie chiar de amiciţie cu el. I-am dorit succes înainte de meci, şi acum dar după jocul nostru. Ne bucurăm foarte mult. Am legat a doua victorie şi sperăm în continuare să avem evoluţii bune. Ne aşteaptă o partidă dificilă, ne bucurăm astăzi şi gândul nostru se îndreaptă spre partida de sâmbătă de la Mioveni. Vrem neapărat să câştigăm şi partida de la Mioveni, să legăm 3 jocuri şi automat vom urca şi în clasament. Jocul echipei noastre este în creştere. Am spus de la început că nu e uşor să formezi o echipă nouă, am făcut 21 de transferuri şi am cerut răbdare. Pentru că ştiu, am încredere în tehnicienii echipei noastre, ştiu că muncesc foarte mult, avem un grup de jucători unit şi va deveni din ce în ce şi mai unit. Prin victorii şi ei or să devină mai uniţi, vor fi un grup mai puternic şi sunt sigur că echipa noastră în continuare va avea evoluţii bune şi foarte bune.

Meciul a început practic de la 0-1. O încercare prea mare pentru noi.

Da, ce să vă zic, începem destul de timorat jocurile mai ales pe teren propriu. Şi cu Petrolul am început aşa, şi cu U Cluj, dar sper că odată cu trecerea timpului să regleze tehnicianul echipei noastre aceste aspecte şi să începem să conducem şi noi, chiar să ne detaşăm pe parcursul jocului, să stăm mai liniştiţi sperăm pentru că altfel e din ce în ce mai greu. Dar încă o dată mă bucur că am adus satisfacţia unei victorii pentru suporterii echipei noastre cărora le mulţumesc pentru că vin în număr din ce în ce mai mare, de la joc la joc şi prin evoluţii bune şi foarte bune, le-am spus şi jucătorilor, vom aduce din nou publicul la stadion.

Momentan am redus la 8 puncte diferenţa de locul 2. Domnul professor Pustai spunea că e prematur să facem astfel de calculi şi cred că are dreptate.

E prematur, da! Campionatul este la început, obiectivul nostru este până în iarnă să fim undeva între 1-6.

În continuare obiectivul nostru rămâne neschimbat. Sincer îmi pare rău pentru că nu am reuşit calificarea într-o etapă superioară a Cupei României. Repet, am vorbit cu dumneavoastră şi ieri, totuşi am făcut o partidă bună şi în Giuleşti, ca dovadă că şi astăzi am reuşit să marcăm faţă de Giuleşti.

Puţin ghinion pentru Bogdan Rusu, foarte bun la jocul aerian, a recuperat multe mingi, dar a ratat penalty-ul…

Nu are realizări. Din păcate mă gândeam că după golul de la Snagov s-a descătuşat dar din păcate n-a reuşit să înscrie. Şi-a dorit foarte mult, sunt sigur de acest lucru, să înscrie. A avut o evoluţie bună, s-a zbătut foarte mult şi ţin să le mulţumesc jucătorilor pentru că i-am şi rugat să aibă atitudine, ambiţie, dăruire, să respecte disciplina, tactica impusă de către tehnicianul echipei noastre şi eu zic că astăzi am făcut un joc bun.

Serge Ekollo a marcat un gol de poveste…

Ne bucurăm că a marcat, ne bucurăm pentru toţi jucătorii echipei noastre şi îmi doresc din tot sufletul să avem un grup puternic. Dunărea Călăraşi să fie o adevărată familie.

Leave a Reply