Stiri

Dunărea a încheiat stagiul din Bulgaria cu o înfrângere

Sâmbătă, Dunărea a disputat ultimul joc de verificare din stagiul de pregătire din Bulgaria de la Bansko întâlnind chiar echipa locală PFC Bansko ce activează în liga a 3-a.

Antrenorul Cristi Pustai a mizat pe tinerii săi jucători, testându-i şi pe italianul, Rocco Visibelli şi spaniolul Tomas Victor. Gazdele s-au impus cu 3-1, golul echipei noastre fiind marcat de Salvatore Marrone.

Au evoluat: Stefan Krell – Alex. Săbăngeanu, Rocco Visibelli, Victor Tomas, Alex. Dobre – Salvatore Marrone, Gabriel Preoteasa, Ştefan Pacionel, Andrei Zete – Dimciu Halep, Cătălin Măgureanu. Pe foaia de rezerve au fugurat: Ionuţ Alexandru – Ceschin Dias, Cristian Raiciu, Laurenţiu Manole, Costin Petre, Ariel Lopez, Costel Avram

În cele 4 jocuri disputate în Bulgaria, Dunărea a obţinut o victorie (1-0 cu armenii de la FC Gandzasar) şi 3 înfrângeri (1-2 cu bulgarii de la PFC Montana, 0-4 cu macedonenii de la FC Struga, respectiv 1-3 cu PFC Bansko).

Dunărea revine duminică din Bulgaria urmând ca de marţi să reia pregătirile pentru noul sezon al ligii a 2-a care va debuta pe 3 august. În prima rundă „galben – albaştrii” vor juca în deplasare cu UTA Arad.

Rezultate înregistrate în Bulgaria

Dunărea – PFC Montana (L2 Bulgaria) 1-2

Dunărea – FC Gandzasar (L1 Armenia) 1-0

Dunărea – FC Struga (L1 Macedonia) 0-4

Dunărea – PFC Bansko 1-3 (L3 Bulgaria)

Leave a Reply