Stiri

Alţi doi tineri jucători vor juca la Călăraşi

Pentru noul sezon al ligii a 2-a care va debuta pe 3 august, Dunărea Călăraşi va miza pe alţi doi tineri jucători, aduşi la Călăraşi pentru un an sub formă de împrumut. Este vorba de fundaşul dreapta, Alexandru Săbăngeanu (18 ani), ultima oară la SSC Farul Constanţa şi mijlocaşul ofensiv, Ştefan Pacionel (20 ani), şi el tot de la Farul Constanţa. Ambii se află în lotul care a făcut deplasarea pentru stagiul de pregătire de la Bansko (Bulgaria). “Bine aţi venit la Călăraşi şi mult succes în noul sezon al L2!”.

Alexandru Paul Săbăngeanu (foto). S-a născut la Constanţa pe 12 octombrie 2000. Fundaş dreapta, poate juca în axul central. A începu să joace fotbal la Academia Hagi, a urmat FC Viitorul iar în ultimul sezon a evoluat în liga a 2-a la SSC Farul Constanţa bifând 11 partide (un gol marcat). Component al loturilor naţionale România U16 şi România U17. Cotat de www.transfermarkt.com la 125 de mii de euro, Săbăngeanu este împrumutat de la FC Viitorul pentru un 1 an.

Ştefan Cristinel Pacionel. S-a născut la Craiova pe 16 februarie 1999. A jucat pentru FCSB (un joc în Cupa României, ediţia 2017 – 2018), FCSB II şi SSC Farul Constanţa (2 partide). Cotat la 25 de mii de euro, Pacionel este împrumutat pentru un an de la FCSB.

Leave a Reply