Stiri

PLAY-OUT / Trei jucători ai Dunării în echipa etapei a 12-a!

Victoria cu Concordia Chiajna, scor 2-0 n-a însemnat doar 3 puncte importante pentru Dunărea. Revista LPF a inclus în echipa ideală a rundei a 12-a a play – out-ului nu mai puţin de 3 componenţi ai Dunării. E vorba de fundaşii, Alin Dobrosavlevici şi Srgian Luchin şi de mijlocaşul, Najib Ammari, utimii doi autorii celor două goluri marcate în poarta Concordiei.

Iată cum arată „11-le” ideal

PORTAR

Ruben Mino Peralta (CSM Poli Iaşi / 30 de ani / 10 jocuri) – A avut patru intervenţii prin care a închis excelent poarta şi a contribuit la punctul scos de moldoveni în Ştefan cel Mare, prin care studenţii ieşeni s-au salvat matematic de la retrogradare.

FUNDAŞI

Andrei Patache (FC Botoşani / 31 de ani / 28 jocuri) – A dominat banda dreaptă, făcând excelent ambele faze de joc. A oferit şi pasa decisivă la reuşita lui Golofca.

Srgian Luchin (Dunărea / 33 de ani / 17 jocuri – foto) – Introdus pe teren în ultima jumătate de oră, a marcat primul gol pe arena Ion Comşa din Călăraşi. Este unul dintre cei cinci jucători care au înscris pentru două echipe în ediţia curentă.

Alin Dobrosavlevici (Dunărea / 24 de ani / 35 jocuri) – Căpitanul dunărenilor a fost la înălţime! A făcut un joc fără greşeală în apărare şi şi-a mobilizat colegii în momentele dificile. Prinde pentru a cincea oară echipa etapei.

MIJLOCAŞI

Najib Ammari (Dunărea / 27 de ani / 16 jocuri) – Se implică în majoritatea atacurilor iniţiate de călărăşeni. A înscris pentru a patra oară în ediţia curentă, în care mai are în cont şi o pasă decisivă.

Filipe Nascimento (CSM Poli Iaşi / 24 de ani / 12 jocuri) – O nouă evoluţie foarte bună, de astă dată chiar în faţa fostei sale echipe. A făcut excelent legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv.

Darius Olaru (Gaz Metan / 21 de ani / 32 jocuri) – A marcat un gol şi a scos un penalty. Este un jucător capabil să facă diferenţa la mijlocul terenului prin dribling, dar şi prin pasă decisivă.

David Caiado (Gaz Metan / 32 de ani / 25 jocuri) – Continuă evoluţiile excelente sub conducerea lui Edward Iordănescu, antrenor care i-a dat mai multă încredere şi libertate în teren, iar rezultatele se văd în play-out, când a marcat pentru a patra oară.

ATACANŢI

Mihai Roman II (FC Botoşani / 26 de ani / 36 jocuri) – Un vârf de careu foarte periculos când este cu faţa la poarta adversă. Opt goluri, două pase decisive şi patru penalty-uri scoase sunt cifrele atacantului în 36 de jocuri din ediţia curentă.

Mario Rondon (Gaz Metan / 33 de ani / 16 jocuri) – A înscris pentru a opta oară în play-out-ul ediţiei curente, fiind lider detaşat la acest capitol. În total, 17 goluri în doar 34 de meciuri bifate în două sezoane pe prima scenă din România.

Cătălin Golofca (FC Botoşani / 29 de ani / 38 jocuri) – Trece printr-o perioadă excelentă. A marcat un nou gol, al șaptelea în ediţia curentă, în care mai are în cont şi patru pase decisive.

ANTRENORUL ETAPEI

Liviu Ciobotariu (FC Botoşani / 48 de ani) – După un început ezitant în play-out, Liviu Ciobotariu a găsit soluţiile bune şi a revitalizat echipa. Astfel, moldovenii au luat 16 puncte din ultimele 18 posibile.

Leave a Reply