Stiri

C. Ilie: Am făcut o a doua repriză foarte bună!

Secundul Costel Ilie a devenit „principal” la meciul Dunării cu FC Botoşani, înlocuindu-l pe Dan Alexa care şi-a ispăşit a doua şi totodată ultima etapă de suspendare. După meci, la conferinţa de presă, Costel Ilie a declarat că echipa a jucat mult mai bine în partea a doua. Pe de altă parte, el crede că echipa are resurse să ajungă la baraj şi să se salveze de la retrogradare.

Costel, cum a fost meciul?

Mare lucru nu pot spune decât că, după părerea mea, am făcut o a doua repriză foarte bună. Am jucat mult mai ofensiv. Într-adevăr, am intrat cu 0-2 la pauză după un gol fantastic al lui Golofca. E o înfrângere care doare, care lasă urme în moralul echipei. Dar atâta tim cât mai sunt şanse teoretice, trebuie să speră, să credem în ele, să muncim mult mai mult.

Dubla cu echipele din Moldova nu ne-a priit acum. În toamna anului trecut, am câştigat ambele jocuri…

Într-adevăr, nu am scos nimic din dubla cu Poli Iaşi şi FC Botoşani. Nu ne rămâne decât să sperăm, să mergem să jucăm la victorie împotriva celor de la Voluntari.

Urmează acum o dublă cu reprezentantele Ilfovului.

Ne jucăm şansa. Avem 3 meciuri până la cel cu Sibiul, din care trebuie să scoatem maxumum posibil. Egalurile nu ne mai ajută. Poate doar în funcţie de rezultatele celorlalte urmăritoare. Şi mă refer la Hermannstadt, Chiajna şi Voluntari.

Revenind puţin la joc, am senzaţia că am început prea timoraţi…

Da, pentru că e şi presiune în plus pe umerii jucătorilor care se resimt. Odată cu venirea pauzei am încercat să le insuflăm foarte multă încredere. Am ieşit mult mai dezinvolţi, am avut altă atitudine. E adevărat, am început mai temători.

Aşteptăm cu sufletul la gură meciul de la Sibiu.

Ne aşteaptă o zi foarte încărcată. Sperăm să se încurce şi celelate 2 echipe, Chiajna şi Voluntari.

Avem resurse să ne revenim până duminică?

Sigur. Trebuie să dăm dovadă de caracter, de bărbăţie, să depăşim starea de oboseală sau de supărare. Cu cei care ssunt apţi să mergem la Voluntari şi să obţinem maximul posibil.

Ce crezi, ne salvăm?

Am mai trăit cu Dan această experienţă la Chiajna în urmă cu 2 ani. Avem această experienţă, nu simţim presiunea. Vom încerca să gestionăm foarte bine acest final. Eu zic că ne vom salva la baraj.

 

Leave a Reply