Stiri

Dan Alexa: Ne luptăm până la capăt!

S-a încheiat deja turul play – out-ului ligii 1 Betano şi de vineri încep jocurile din retur. În prima etapă, Dunărea va avea în faţă un adversar extrem de puternic, Dinamo Bucureşti, partida fiind programată la Călăraşi sâmbătă, de la ora 18.00. Dan Alexa consideră că returul va fi unul de foc, obiectivul fiind clasarea măcar pe locul 6, loc de baraj. „Toate meciurile sunt foarte grele, nu doar cel cu Dinamo. Avem de recuperat în cele 7 jocuri un punct faţă de Hermannstadt. Ecuaţia este foarte simplă. Suntem obligaţi ca la finalul celor 7 jocuri să avem un punct peste ei sau egal de puncte dar cu un golaveraj mai bun. Ne luptăm până la capăt!” a spus la conferinţa de presă tehnicianul Dunării care a continuat „Echipa a arătat potenţial mare în repriza a doua. Cred că am dominat Hermannstadt-ul şi nu e uşor să o faci cu o echipă aşa de bine organizată, cum am făcut-o noi. Din păcate, am ratat spre final o bună oportunitate. Sunt supărat, dar o astfel de ocazie mai ţine şi de şansă, aşa cum am avut şi noi în acest campionat”.

În retur, Dunărea va juca acasă în ordine cu Dinamo Bucureşti (et. 8), FC Botoşani (et. 10), Concordia (et. 12) şi Gaz Metan (et. 13) şi în deplasare cu Politehnica Iaşi (et. 9), FC Voluntari (et. 11) şi Hermannstadt (et. 14).

De partea cealaltă, Hermannstadt se va duela acasă cu Concordia (et. 9), Dinamo (et. 10), FC Botoşani (et. 12) şi Dunărea (et. 14) şi în deplasare cu Gaz Metan (et. 8), Poli Iaşi (et. 11) şi FC Voluntari (et. 13).

Leave a Reply