Stiri

Dan Alexa: Ratăm situaţii clare, importante!

În ultimele două etape ale turului play – out-ului, Dunărea s-a duelat cu reprezentantele Sibiului, Gaz Metan şi respectiv Hermannstadt, ambele încheindu-se cu acelaşi scor 0-0. Antrenorul Dan Alexa a explicat sâmbătă şi „motivele” pentru care elevii săi n-au reuşit să obţină mai multe puncte în această primă parte a play – out-ului. „Nu avem 3-4 situaţii, exceptând Mediaşul, în fiecare joc de a marca. Ratăm situaţii clare, importante, din păcate nu reuşim să înscriem. Aici suferim cel mai mult! În schimb ca şi organzare, exceptând acea ocazie a lui Jazvic care a venit tot dintr-o fază fixă, Hermannstadt-ul nu ne-a surprins cu nimic. Mediaşul care joacă foarte bine, care are posesie, are ritm, la fel, nu ştiu dacă a avut vreo situaţie mare de a marca.” a spus la conferinţa de presă, Alexa care a continuat „Suntem organizaţi din punct de vedere defensiv, din păcate nu reuşim să dăm gol. E foarte greu cu o echipă ca Hermannstadt, să ai 3-4 ocazii. Dacă nu înscrii, n-ai cum să obţii şi victoria”.

Dunărea a încheiat turul play – out-ului pe 7, la un punct distanţă de locul de baraj, ocupat în continuare de sibienii de la Hermannstadt.

Sâmbătă, echipa noastră va avea un examen extrem de dificil. La Călăraşi vine Dinamo, formaţie aflată pe 2 care a obţinut în tur, nu mai puţin de 18 puncte.

Leave a Reply