Stiri

Dan Alexa: Din nefericire, Iancu n-a reuşit să înscrie. Altfel am fi vorbit acum!

Dunărea şi Hermannstadt au încheiat la egalitatea partida desfăşurată sâmbătă după-amiază pe arena Ion Comşa din Călăraşi. Rezultatul e unul care încinge şi mai mult lupta pentru salvarea de la retrogradare în retur.

Dan Alexa „a caracterizat” evoluţiile celor două combatante, contracandidate directe pentru ocuparea locului de baraj. „Un joc împotriva principalei noastre contracandidate. Hermannstadt ne-a fost superioară în primele 30 de minute, dar fără situaţii de a înscrie. Apoi am avut o a doua repriză bună, cu situaţie de a marca împotriva unei echipe care s-a apărat exact şi a jucat „minge lungă”, eliminând toate riscurile. Au fost, în schimb, periculoşi la fazele fixe” a spus Dan Alexa care a continuat „Din păcate am pierdut puncte în ultimele 5 jocuri în minutele 90, 93, 94 chiar. Am avut acea ocazie a meciului la Iancu. Din păcate n-a reuşit să înscrie. Altfel am fi vorbit acum! Pentru repriza a doua îmi felicit echipa. A arătat bine. Jucătorii care au intrat, Keyta şi Henderson, au intrat foarte bine.”

Alexa regretă şi accidentarea lui Mediop din partea a doua care l-ar putea ţine departe de teren chiar până la finalul play – out-uului „Îmi pare rău de Mediop. Sper să greşesc dar la o primă estimare pare să fie o accidentare mai de lungă durată. Din păcate, o să jucăm fără atacant central. O să încercăm să găsim soluţii” a mai adăugat Alexa.

Sâmbăta viitoare, tot la Călăraşi, Dunărea se va duela cu Dinamo care a dispus sâmbătă seară de FC Voluntari, în deplasare, cu 2-1.

Leave a Reply