Stiri

Dan Alexa: Mergem la Mediaş cu gândul să repetăm evoluţia bună de la Botoşani

Dunărea Călăraşi se pregăteşte de „bătălia” de la Mediaş, partida cu ocupanta primului loc în topul play – out-ului, Gaz Metan fiind programată duminică, de la ora 18.00. Antrenorul Dan Alexa a declarat că elevii săi pot face uitată înfrângerea ruşinoasă de la Chiajna şi să repete evoluţia bună din partida de la Botoşani. „Întâlnim cea mai bună echipă a play – out-ului. În ultimele 5 meciuri a obţinut tpt atâtea victorii. O echipă care are un antrenor cu nume în fotbalul românesc. Venim după o înfrângere ruşinoasă la Chiajna dar mergem la Mediaş cu gândul să repetăm evoluţia bună de la Botoşani. În disputele cu adversari catalogaţi mai buni, echipa se mobilizează altfel reuşind să aibă evoluţii bune spre foarte bune” a declarat Alexa care a continuat „Este important să obţinem „ceva” la Mediaş pentru că avem puncte de recuperat în faţa celor de la Hermannstadt. Cred că fiecare meci care urmează e foarte – foarte important”.

Duminică va fi cea de-a treia confruntare directă dintre cei doi tehnicieni, Edward Iordănescu şi Dan Alexa. Prima s-a consumat în prima etapă a sezonului 2015-2016. Dan Alexa se ocupa de ACS Poli Timişoara iar Edi Iordănescu de Pandurii Tg. Jiu, victoria revenind gorjenilor cu 1-0.

Pe 2 martie anul acesta, la Mediaş, duelul direct s-a încheiat 0-0, Alexa aflându-se pe banca Dunării iar Iordănescu, desigur, pe cea a Gazului.

În sezonul regulat, ambele partide s-au încheiat aşa cum au început, 0-0.

Leave a Reply