Stiri

PLAY-OUT / Dan Alexa, după jocul de la Chiajna: Este în totalitate eşecul meu!

În runda a 5-a a play – out-ului ligii 1 Betano, Dunărea a fost învinsă de Concordia la Chiajna cu 3-0, eşecul fiind asumat de antrenorul Dan Alexa care a declarat imediat după ultimul fluier al centralului Horaţiu Feşnic. “Victoria Concordiei e meritată. Fără drept de apel! Astăzi la ce am jucat, mă refer din punct de vedere al atitudinii, al determinării, am arătat ca o echipă foarte mică. Am crezut că întâlnim o echipă a Chiajnei care e deja resemnată. Este în totalitate eşecul meu. Sunt vinovat şi trebuie să luăm măsuri urgente.” a spus tehnicianul “galben – albaştrilor” care a continuat Doare această înfrângere  pentru că aveam o oportunitate bună de a trece un loc în clasament. Suntem cu ochii pe Hermannstadt la Botoşani. Sperăm să piardă sibienii şi să ne luptăm cu Hermannstadt şi cu Chiajna pentru locul de baraj.”.

Întrebat care au fost plusurile Concordiei, echipă pe care a salvat-o de la retrogradare în sezonul 2016-2017, Dan Alexa a spus fără ezitare “Determinare! Au intrat în joc la 1-0. Începusem să controlăm jocul, am luat acel gol şi apoi şi golul 2 a venit practic din nimic.” a conchis Dan Alexa!

Pentru Dunărea urmează o altă deplasare dificilă. Duminică, 21 aprilie, vom juca în deplasare cu Gaz Metan, ultima oară cele două viitoare rivale încheind nedecis, 0-0, la finele sezonului regulat, şi tot la Mediaş.

Leave a Reply