Stiri

Play – out / Et.4: Dan Alexa: O victorie ne-ar aduce foarte multă linişte!

Antrenorul Dan Alexa a „prefaţat” vineri partida pe care Dunărea o va susţine sâmbătă împotriva ilfovenilor de la FC Voluntari, în cadrul rundei a 4-a a play – out-ului ligii I Betano, susţinând că adversarul e unul foarte reditabil, care a avut până acum o evoluţie foarte bună în această a doua parte a campionatului iar o victorie ar aduce în cadrul echipei o linişte şi mai benefică. „Ne aşteaptă mâine un joc foarte important şi prin prisma situaţiei pe care o avem în clasament. Întâlnim o echipă pe care eu o consider cu adevărat performera acestui play-out şi nu Mediaşul, pentru că a obţinut 3 victorii consecutive. În ultimele 14 jocuri ei nu au pierdut. Este o echipă mult schimbată în bine de când a venit Bergodi care este un antrenor, din punctul meu de vedere, foarte bun. O echipă pe care, în sezonul regulat, toată lumea o vedea retrogradată sigur. Este o echipă care arată foarte bine, foarte bine pregătită, foarte bine organizată. Pentru noi au fost foarte importante cele 3 puncte de la Botoşani dar cred că mâine vom avea un meci mult mai dificil decât cel disputat în Moldova. Repet, întâlnim o echipă care are un moral excepţional, care şi-a câştigat jocurile nu din întâmplare. A arătat foarte multă consistenţă.” a spus Dan Alexa care a continuat “Noi trebuie să dăm valoare punctelor de la Botoşani pentru că este un moment important pentru noi. O victorie ne-ar aduce foarte multă linişte! Ne-am apropia de ai, am pune presiune pe alte echipe care sunt acum în faţa noastră, care au jocuri directe, şi mă refer la Hermanstadt cu Iaşi iar Botoşaniul are meci greu la Mediaş. Fiecare meci într-adevăr acum este ca o finală însă mai sunt foarte multe puncte puse în joc. Trebuie să speculăm momentul ăsta bun pe care îl avem pentru că venim după o victorie unde puţină lume se aştepta să o obţinem pe un teren greu, la Botoşani. Da, repet, mâine va fi un meci greu. Dacă mă întrebaţi acum, Voluntariul este favorită pentru că au un plus faţă de noi. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul jocului, să câştigăm.”

Partida Dunărea – FC Voluntari se va desfăşura pe arena Ion Comşa începând cu ora 14.30 de minute. În cadrul sezonului regulat, cele două dispute s-au încheiat de fiecare data la egalitate. A fost 1-1, în tur la Călăraşi (gol marcat de Mediop Ndiaye) şi 0-0, în retur, la Voluntari.

În acest moment, ilfovenii se află pe 3 cu 20 de puncte (golaveraj pozitiv, 6-2!) iar Dunărea e pe loc retrogradabil, 7 cu 15 puncte (golaverajul este negativ, 3-5!).

 

Leave a Reply