Stiri

Fl. Brişan: Sper să învingem Politehnica Iaşi

În runda secundă a play – out-ului ligii I Betano, Dunărea va juca acasă cu formaţia ieşeană, ACSM Politehnica. Preşedintele Florin Brişan a declarat vinery în conferinţa de presă premergătoare jocului că obiectivul îl constituie obţinerea victoriei care să contribuie, finalmente, la salvarea de la retrogradare. Brişan a mai adăugat că prezenţa publicului în număr cât mai mare este esenţială. “Obiectivul nostru, aşa cum ştiţi, este salvarea de la retrogradare iar mâine sperăm să facem primul pas în direcţia realizării acestui deziderat, adică să învingem Politehnica Iaşi. Biletele pentru meciul de mâine au fost puse în vânzare încă de joi. Sperăm să avem alături de noi un public numeros care să ne susţină şi să mobilizeze echipa. Am venit în întâmpinarea suporterilor şi cu nişte reduceri de preţ. Am lăsat biletele ceva mai jos ca şi preţ. Continuăm şi la meciul următor acţiunea de atragere a tinerilor şi a copiilor către stadion. Avem deja, un proiect care este aproape finalizat şi care să vină în întâmpinarea tinerilor şi a copiilor din judeţ, să-i atragem în număr cât mai mare spre acest club. Acesta va demara în zilele următoare.” a spus Brişan care a mai adăugat “Legat de meciul de mâine, aştept un număr cât mai mare de spectatori. Sper să batem, să învingem. Mizăm pe suportul lor, şi sper să le facem o bucurie.”

Partida Dunărea – Poli Iaşi va începe la ora 13.00 şi se va desfăşura pe arena Ion Comşa.

În cadrul sezonului regular, Dunărea a învins în tur la Călăraşi cu 2-0, Poli obţinând victoria în retur, la Iaşi cu 1-0.

În prima rundă a play – out-ului, ambele au pierdut cu acelaşi scor 2-0. Poli, acasă, în faţa ilfovenilor de la FC Voluntari iar Dunărea, în deplasare, cu Dinamo Bucureşti.

Leave a Reply