Stiri

Fl. Brişan: Sper să fie un nou început!

Imediat după finalul jocului cu Concordia, preşedintele executiv al Dunării, Florin Brişan a declarat că victoria obţinută în faţa ilfovenilor este meritată şi reprezintă un nou început pentru echipa antrenată de Dan Alexa. Brişan a mai adăugat că Dunărea va merge duminică la Voluntari cu gândul să obţină toate cele 3 puncte.

Domnule preşedinte Brişan, cum ţi s-a părut meciul?

Era să mor de inimă! Un meci cu foarte multe ratări din partea noastră din, păcate. Bine că s-a terminat aşa. S-a terminat cu bine. E o victorie după foarte mult timp, sper să fie un nou început de drum. De fapt începutul de drum a fost meciul cu Steaua şi-mi doresc să continuăm astfel parcursul pentru a evita retrogradarea.

Ţi-a venit puţin sufletul la gură după golul de senzaţie marcat de Ammari?

Mi-a venit, se pare că a mai fost de partea noastră astăzi şi norocul pentru că minutele treceau şi nu reuşeam să înscriem. Dar eu zic că s-a văzut mai multă determinare în jocul echipei, s-a văzut mai multă agresivitate faţă de ce jucam înainte şi asta nu face decât să ne bucure.

Urmează o nouă „finală”, la Voluntari.

Toate meciurile de acum încolo vor fi finale pentru noi. Astăzi mizam pe suportul publicului care a fost destul de ok şi ne-au încurajat pe tot parcursul meciului şi vreau să le mulţumesc. Urmează următorul meci acasă, cu Dinamo, după cel din deplasare de la Voluntari, când mă aştept la un număr mult mai mare de spectatori.

Ce impresie ţi-a lăsat Dinamo?

Sincer n-am putut să văd meciul dar se pare că rezultatele o ajută, nu ştiu dacă să ajungă în play-off, dar poate să adune cât mai multe puncte şi să urce în clasament.

Avem potenţial să batem la Voluntari?

Mai mult ca sigur mergem la Voluntari să luăm cele 3 puncte! Sper să şi putem şi să avem şi noroc… Fără noroc am fost atâtea meciuri pe care le-am pierdut mai mult din ghinioane.

Mulţumesc!

 

Sursa text www.arenamedia.ro

Leave a Reply