Stiri

Mediop Ndiaye, cel mai bun de pe teren!

Chiar în ziua în care a împlinit 27 de ani şi 8 luni, Mediop Ndiaye a marcat golul egalizator al Dunării în partida cu FCSB, scor 1-1, fiind la un pas de a-şi trece în cont chiar „dubla” în prelugirile primei părţi.

În minutul 30, atacantul senegalez l-a depăşit rapid pe căpitanul, Bogdan Planic şi a înscris, şutând pe jos, din careu, fără ca Bălgrădean să mai poată interveni. În prelungirile primei reprize, primind o pasă excelentă pe culoar de la Souda, Mediop a reuşit să tragă la poartă, balonul fiind deviat in extremis de Bălgrădean care şi-a mai recuperat din eroarea de la primul gol.

Per ansamblu, Mediop a fost cel mai bun de pe teren, hărţuind ori de câte ori a avut ocazia axul defensiv al FCSB-ului. Gândiţi-vă că acum 3 ani câştiga 300 de RON la o echipă de Liga a 4-a. Are calităţi fantastice. Pe lângă calităţile pe care le are el, are şi calitatea ce o au puţini atacanţi, o capacitate fantastică de efort. Se antrenează foarte bine, oricum a progresat foarte mult şi eu cred că Mediop ar putea juca la orice echipa din România.” a spus despre el Dan Alexa pe care însă nu-l vede deocamdată sub tricoul FCSB-ului. “Cred că Steaua are atacanţi care să joace în faţa lui Mediop, acum este în perioada de creştere.” a precizat tehnicianul Dunării.

Sosit în vara trecută de la Ripensia Timişoara, Mediop Ndiaye este golgeterul Dunării cu 6 goluri, evoluând în 20 de partide (1423 de minute pe teren)

Leave a Reply