Stiri

Fl. Brişan, după meciul cu FCSB: Un rezultat echitabil!

Preşedintele executiv, Florin Brişan, a declarat că nu se aştepta ca echipa antrenată de Dan Alexa să obţină o remiză în faţa FCSB-ului însă după modul în care s-au desfăşurat ostilităţile rezultatul I se pare echitabil. “Mi s-a părut un meci de mare ambiţie. Băieţii au dat maxim ce puteau da la ora asta. Să nu uităm că am întâlnit FCSB-ul în foame mare de puncte, ca şi noi de altfel, dar eu zic că e un rezultat echitabil.” a spus Brişan care a continuat “Ca să fiu sincer, n-am crezut într-o remiză. Se pare că Dan a pregătit foarte bine jocul, a pus în valoare noii jucători aduşi. Eu zic că au făcut diferenţa. Am văzut, de asemenea, multă dăruire din partea băieţilor. Linia de mijloc mi-a plăcut mult astăzi. Altceva faţă de ce aveam înainte. Eu zic că am început să punem şi noi probleme în atac. După ce va intra şi Mapuku, câştigul va fi şi mai mare.”

Duminica viitoare, Dunărea va juca tot acasă, urmând a-şi măsura forţele cu Concordia Chiajna. “Ne trebuie cele 3 puncte mai mult ca orice. În mod cert însă, Dan Alexa nu va fi pe bancă. Să vedem cât de mare va fi suspendarea” a mai adăugat Brişan.

“Publicul a fost prezent în număr mare. Mă aşteptam, totuşi, să încurajeze mai mult echipa dar asta e. Avem nevoie de sprijinul lor pentru că ne aşteaptă alte meciuri la fel de importante”

Florin Brişan, preşedinte executive Dunărea Călăraşi

Leave a Reply