Stiri

Et. 22: Dan Alexa, înaintea jocului cu FCSB: Jucăm să câştigăm!

Arena Ion Comşa va găzdui sâmbătă, 2 februarie, de la ora 14.00 duelul dintre Dunărea şi FCSB, partida contând pentru runda a 22-a a ligii I Betano, prima a mini – sezonului regulat. Antrenorul Dan Alexa „a prefaţat” joi meciul de sâmbătă susţinând în cadrul unei conferinţe de presă că elevii săi vor intra pe teren cu gândul la victorie în ciuda faptului că vor avea în faţa una din cele mai titrate echipe din fotbalul românesc, pretendentă certă la câştigarea campionatului. „Ne aflăm în faţa unui meci foarte important, împotriva Stelei, o echipă întărită. Ei îşi pun mari speranţe că vor câştiga campionatul şi nu se gândesc decât la victorie. Întâlnim o echipă puternică şi valoric, mult superioară nouă, dar jucăm să câştigăm, să dăm absolut totul pe teren, să punem probleme şi să ne ridicăm la nivelul jocului” a spus Dan Alexa.

În tur, pe 23 septembrie, FCSB s-a impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Dennis Man (min. 8) şi Fl. Tănase (min. 45 din penalty). Dunărea s-a revanşat în Cupă, eliminând-o pe FCSB în faza optimilor de finală, scor 2-1, partida disputându-se la Călăraşi, pe 4 noiembrie.

Ocupantă a locului 2 cu 40 de puncte, la 6 distanţă de CFR Cluj, prima în topul ligii I Betano, FCSB este pregătită din această iarnă de Mihai Teja (40 de ani), fostul tehnician al medieşenilor de la Gaz Metan. Potrivit site-ului de specialitate www.transfermarkt.com, lotul FCSB este estimat la 28,35 milioane euro. Cel mai „scump” jucător este Dennis Man (20 de ani), cotat la 3,5 milioane euro, el fiind urmat de Harlem Gnohere, 2,5 milioane euro.

Leave a Reply