Stiri

Dan Alexa: Sunt foarte încrezător pentru ceea ce va fi!

Dunărea a intrat în 2019 de pe locul 12 în clasamentul ligii I dar şi cu un lot sensibil remaniat în această pauză competiţională. Sâmbătă, 2 februarie, Dan Alexa&Co se vor afla faţă în faţă cu FCSB, echipă care şi-a anunţat deja candidatura la câşltigarea campionatului.

În partea a doua a sezonului competiţional 2018 – 2019, Dunărea va disputa 5 jocuri în cadrul sezonului regulat şi alte 14 în play – out. Antrenorul Dan Alexa e încrezător, declarând joi într-o conferinţă de presă la care au participat şi lideri ai principalului finanţator, Consiliul Judeţean, că Dunărea are potenţial să-şi atingă obiectivul şi anume salvarea de la retrogradare. „Am hotărât împreună cu dumneavoastră (n.r. conducerea Consiliului Judeţean) să schimbăm liniile pentru că simţeam că e nevoie. E un risc pe care mi l-am asumat. Au venit mulţi jucători noi, mult mai buni faţă de ce aveam. Am început să-i cunosc şi care au dovedit că au şi caracter. O să suferim la omogenitate dar sunt foarte multe jocuri. Sper să fiu inspirat ca să aleg variantele cele mai bune pentru că s-a strâns campionatul. Începe play – out-ul şi în această fază, pentru noi, fiecare meci e ca o finală. Sunt foarte încrezător pentru ceea ce va fi!” a spus Dan Alexa.

Primul examen din ceea ce a mai rămas din cadrul sezonului regulat e cel cu FCSB de sâmbătă, ora 14.00. Urmează două partide extrem de importante, în ordine cu Concordia Chiajna (acasă) şi FC Voluntari (în deplasare), contracandidate directe la retrogradare. În runda a 25-a, Dunărea va juca la Călăraşi cu Dinamo, formaţie aflată şi ea cu un picior în play – out iar în ultima rundă se va deplasa la Mediaş pentru confruntarea cu Gaz Metan, echipă creditată şi ea cu şanse la…play – out.

Leave a Reply