Stiri

Dan Alexa: Primim felicitări după fiecare joc dar, din păcate, nu adunăm puncte!

Un nou eşec pentru Dunărea, înregistrat duminică, la Iaşi în faţa Politehnicii care s-a impus la limită, 1-0. Rezultat nedrept în raport cu situaţia din teren care l-a detrminat pe antrenorul Dan Alexa să susţină „Primim felicitări după fiecare joc dar, din păcate, nu adunăm puncte. Am avut trei situaţii de 1 la 1 cu portarul în prima repriză, nu am reuşit să înscriem apoi Poli Iaşi, pe lângă acel gol, a pus presiune pe noi. În repriza a doua am avut momente foarte bune şi acea bară a lui Honciu dar una peste alta mă plângeam că nu am ocazii dar importante sunt punctele. Am pierdut puţin din consistenţă, e un moment greu dar, repet, noi avem multe momente bune de joc, avem situaţii… Nu adunăm puncte dar eu am spus-o, campionatul se joacă în play-out, probabil vom aduce jucători în pauza de iarnă pentru că repet, e alt campionat play-out-ul.”

Tehnicianul “galben – albaştrilor” a explicat şi regresul înregistrat de elevii săi cu precădere în retur. “Suntem o echipă cu mulţi jucători care au evoluat în Liga a II-2, jucători buni de liga a II-a, jucători care în momentele grele sunt lipsiţi de experienţă şi mergem foarte greu, parcă aşteptăm să se termine.. le lipseşte încrederea pe undeva e normal când nu câştigi de atâta timp.

Am pierdut meciuri când adversarul a avut un singur şut pe spaţiul porţii şi asta a întregit mai mult lipsa asta de încredere. Avem nevoie de un rezultat bun, am mai spus-o! Aşa, foarte multe nu am ce să le reproşez. Eu îmi cunosc foarte bine lotul actual, am putea fi mai atenţi la anumite situaţii atunci când primim goluri sau adversarul are ocazii de gol dar repet, una peste alta suntem o echipă care se va bate până la final la salvarea de la retrogradare. 

Trebuie să aducem jucători care să facă diferenţa. Ne lipsesc astfel de jucători. Sunt dezamăgit poate că avem situaţii de 1 la 1 cu portarul şi nu mai puţin de 3 clare de la centru terenului şi nu am reuşit să fructificăm.” a conchis Dan Alexa, imediat după finalul partidei din Copou.

 

Leave a Reply