Stiri

Dan Alexa: Am avut o repriză a doua mai bună decât a Craiovei

Antrenorul Dan Alexa a declarat la conferinţa de presă, organizată imediat după terminarea jocului de la Craiova că Dunărea a avut o parte secundă mai bună decât a adversarilor subliniind că echipa pe care o antrenează, în ciuda faptului că este foarte bine organizată, nu are în rândurile sale jucători care să facă diferenţa. „Am avut, din punctul meu de vedere, o repriză a doua mai bună decât a echipei din Craiova. Am pus presiune pe ei. Din păcate, avem o problemă. Nu avem genul de jucători care să fie decisivi, care să facă diferenţa, cum a făcut-o astăzi, Mateiu sau Mitriţă, în cele două acţiuni din începutul jocului. Suntem o echipă care se organizează foarte bine, o echipă care dă absolut totul dar din păcate nu-i suficient ca să câştige un joc, mai ales împotriva Craiovei. Ca şi în meciul trecut, am pierdut printr-o execuţie de la 25 de metri. În rest, cred că puteam obţine mai mult din acest joc” a punctat Alexa care a continuat „Am întâlnit o echipoă a Craiovei care în finalul meciului trăgea de timp, îi era teamă să nu piardă avantajul minim. Şi de asta sunt supărat întrucât cred că dacă interpretam mai bine anumite faze, am fi putut avea ocazii mai clare de a înscrie”.

Duminică, Universitatea s-a impus cu 1-0 prin „eurogolul” lui Mateiu care a şutat senzaţional de la peste 25 de metri sub bara transversală, aproape de vinclul porţii apărate de Cezar Lungu.

În urma acestui eşec, Dunărea ocupă locul 12 cu 17 puncte iar joi va da piept la Călăraşi cu Asdtra Giurgiu, de la ora 14.00.

 

sursa foto www.youtube.com

Leave a Reply