Stiri

Portarul Straton, operat cu succes!

Portarul Dunării, Cătălin Straton, a părăsit duminică terenul în minutul 23 al partidei cu Hermannstadt, fiind dur faultat de atacanţul Ştefan Blănaru.

Internat marţi dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Clinca Provita din Bucureşti, cu diagnosticul “fractură cominutivă cubitus drept”, portarul nostru a fost operat 3 ore mai târziu de doctorul Daniel Iulian Vilcioiu, specialist în ortopedie şi traumatologie – chirurgia mâinii, operaţia fiind o reuşită. În cursul zilei de miercuri, el va fi externat.

“Pacientul a suferit o fractură cominutivă de antebraţ, cu deplasare, în urma contactului direct cu adversarul. Intervenţia de chirurgia mâinii a decurs fără fără complicaţii şi a constat în reducerea anatomică a fracturii şi fixarea cu o placă de titan. Recuperarea mobilităţii o va face în primele săptămâni iar până la 2 luni va putea recăpăta şi forţa. Dacă recuperarea merge conform planului, este aştept să revină pe teren în maxim două luni” a declarat pentru www.arenamedia.ro, Daniel Vilcioiu, medic specialist ortopedie – traumatologie – chirurgia mâinii, Doctor în ştiinţe medicale.

Conducerea clubului AFC Dunărea 2005 Călăraşi mulţumeşte doctorului Vilcioiu pentru profesionalism dar şi tuturor suporterilor care au fost şi sunt alături de portarul Cătălin Straton, titularul de drept al echipei antrenate de Dan Alexa.

Toată suflare fotbalistică îţi transmite mesajul: Cătăline, însănătoşire grabnică, echipa are mare nevoie de tine!

Leave a Reply