Stiri

Dan Alexa: Problema e maniera de arbitraj a acestui arbitru

Dan Alexa s-a arătat extrem de nemulţumit de arbitrajul gălăţeanului, Viorel Cojocaru, din partida cu Hermannstadt (scor 0-1), reproşându-i acestuia cel puţin două faze pe care le-a judecat părtinitor. Ştefan Blănaru ar fi trebuit să vadă cartonaşul galben după ce l-a faultat pe portarul Straton, lucru recunoscut şi de tehnicianul oaspeţilor, Vasile Miriuţă, iar Răzvan Dâlbea pe al doilea „galben” după ce a oprit un balon cu mâna în apropierea careului propriu. „Nu doar Blănaru trebuia să ia cartonaşul galben. Problema e maniera de arbitraj a acestui arbitru pentru că nu vreau că mă gândesc la alte lucruri dar când te arbitrează acelaşi arbitru şi în primul joc face greşeli flagrante în favoarea celor de la Hermanstadt şi meciul acesta îl duce într-o singură direcţie….

De ce nu a dat al doilea galben lui Dâlbea? A fost henţ, a jucat cu mâna şi-a mărit aria, a pus mâna pe ea, pentru mine lucrurile sunt clare dar asta este.” a declarat la conferinţa de presă tehnicianul Dunării care a mai adăugat că în ciuda înfrângerii şansele de supravieţuire în liga I au rămas intacte. “Mă bucur că suntem o echipă totuşi în faţa căreia dversarii care vin la Călăraşi trag de timp din minutul 80 pentru a obţine un punct. Execuţia lui Dimitriu a făcut diferenţa. Îl felicit, este o execuţie pe care rar o mai vedem în România. O înfrângere dureroasă dar mergem înainte pentru că mai sunt foarte multe meciuri. Urmează şi play-out-ul şi şansele sunt intacte în momentul ăsta.”

După 16 runde, Dunărea se află pe 10 cu 17 puncte. Duminică, 2 decembrie, urmează o nouă deplasare dificilă, la Craiova. Partida cu Universitatea, deţinătoarea “la zi” a trofeului Cupei României, se va desfăşura de la ora 17.00, pe stadionul Ion Oblemenco.

Leave a Reply