Stiri

Dan Alexa: Craiova joacă poate cel mai frumos fotbal din România

Dunărea Călăraşi se pregăteşte de o deplasare extrem de dificilă. Duminică, 2 decembrie, de la ora 17.00, „galben – albaştrii” vor juca la Craiova în cadrul rundei a 17-a a ligii I Betano. „Craiova este echipa care joacă poate cel mai frumos fotbal din România. Universitatea este o echipă care se bate la titlu, cu jucători mult cotaţi peste noi. Vom merge să jucăm, să păstrăm ce am făcut bun în ultimele jocuri. Consider că şi în meciurile cu FC Viitorul dar şi Hermannstadt am fost echipa mai bună” a declarat Alexa care a mai adăugat „Acum important este să ridic moralul echipei pentru că atunci când pierzi cu o contracandidată în min. 93, poate să apară o lipsă de încredere. Nu avem de ce pentru că, repet, am fost echipa, clar, mai bună, şi trebuie să continuăm ca joc, să creştem din punctul ăsta de vedere.”

În tur, Dunărea a fost învinsă de U Craiova cu 3-1, golul echipei noastre fiind reuşit de Mediop Ndiaye, în minutul 64. Pentru echipa lui Mangia au marcat Fedele (45) şi Mitriţă (52 şi 73).

Înaintea jocului cu FC Botoşani din această seară, Craiova ocupă locul 4 cu 26 de puncte. În cazul unui succes, va urca pe 3, făcând schimb cu FC Viitorul.

Leave a Reply