Stiri

Fl. Brişan: Ţinta noastră este să atragem cât mai mulţi sponsori locali

Preşedintele executiv , Florin Brişan a declarat marţi în cadrul unei conferinţe de presă programată la sediul Consiliului Judeţean că obiectivul major  al Dunării în perioada imediat următoare este atragerea unui număr însemnat de sponsori locali care să contrubuie la suplimentarea bugetului echipei de seniori, angrenată în lupta pentru o clasare cât mai bună în topul ligii I. „Am  ajuns într-un moment în care vă putem spune dacă ţinta este salvarea de la retrogradare sau dacă ne aflăm într-o situaţie mai bună. Cred că ar trebui să forţăm puţin lucrurile pentru că există şanse mari ca echipa să urce în clasament. Datorită performanţelor obţinute până acum, antrenorul nostru a treziit interesul multor cluburi atât din liga I dar şi din afară. Într-un fel ne bucură acest lucru, ceea ce înseamnă că am ales bine. Avem un antrenor cu multe calităţi şi un staff tehnic de valoare şi cred că putem mai mult.

Din discuţiile avute cu principalul finanţator, Consiliul Judeţean şi în speţă cu domnul preşedinte Iliuţă, am stabilit împreună un plan de acţiune pentru perioada următoare care vizează mărirea bugetului echipei, nu neapărat cu fonduri publice. Ţinta noastră este să atragem cât mai mulţi sponsori locali. Din păcate, la ora asta, nu sunt mulţi implicaţi în finanţarea clubului. Principalii noştri finanţatori privaţi sunt din afara judeţului” a spus Brişan care a mai menţionat faptul că a doua problemă a clubului ar fi asigurarea unei baze de pregătire pe măsura pretenţiilor ligii I. „S-au făcut primii paşi prin atragerea unui investitor local, Prefab – Romerica, ce ne-a oferit baza de antrenament de la Modelu cu titlu gratuit cu condiţia ca noi să suportăm cheltuielile de întreţinere.

Toate aceste lucruri ne dau speranţa că echipa va evolua. Eu cred că numele judeţului Călăraşi a fost menţionat mai mult ca oricând şi asta şi datorită fotbalului. Sperăm să fim un vector de imagine pentru acest judeţ în viitor”. a conchis Brişan.

Leave a Reply