Stiri

Dan Alexa: Am ales să rămân. Domnul Iliuţă m-a asigurat că vom putea face aici o echipă de play – off

După 2-3 zile de „frământări”, Dan Alexa a decis să rămână la Călăraşi. Antrenorul Dunării a declinat până la urmă oferta primită din partea Astrei Giurgiu, fiind convins de preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă, să-şi continue munca, începută în urmă cu 14 luni, în cadrul clubului din B-dul Republicii, 39. Alexa a declarat marţi în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul CJ Călăraşi şi la care au mai fost prezenţi Vasile Iliuţă, liderul Consiliului Judeţean şi Flrin Brişan, preşedintele executiv al AFC Dunărea 2005 Călăraşi că obiectivul stabilit este formarea unei echipe care să se bată pentru pătrunderea în play – off-ului ligii I.

„Într-adevăr, a fost o ofertă clară a Astrei. Domnii, Ioan Niculae şi Dani Coman, m-au dorit foarte mult şi le mulţumesc pentru că am simţit acest lucru. Motivul pentru care aş fi ales Astra e acela că e o echipă de play-off, având unul din cele mai bune loturi din ţară. Astra e o fostă campioană a României iar perspectivele sunt foarte bune, chiar de participare în cupele europene. Pentru mine ar fi fost un pas în plus şi nu neapărat financiar pentru că aspectul acesta m-a interesat tot timpul prea puţin. Am avut discuţii cu domnii Iliuţă şi Brişan pe această temă. Domnul Iliuţă a percutat foarte repede spunând că-şi doreşte performanţă la Călăraşi. În momentul acesta, echipa a obţinut foarte multe şiu nu ştiu dacă mai putem accede în play – off. M-a asigurat de tot sprijinul dânsului. Vrem să creştem nivelul, să aducem jucători care să ajute echipa, să creştem valoarea rezultatelor. Dacă anul acesta e foarte greu de intrat în play – off pentru că au mai rămas şi puţine etape, trebuie să formăm o echipă care anul viitor să evolueze în play – off” a spus Dan Alexa care a mai adăugat că şi factorul emoţional a cântărit enorm în luarea deciziei de a rămâne „principalul” Dunării. „A contat foarte mult şi factorul sentimental, emoţional pentru că în ultimele zile am primit foarte multe mesaje. Am răma uimit şi de ce s-a întâmplat pe stadion cu acel banner de susţinere. Ţin să le mulţumesc tuturor pentru susţinere şi pe această cale. Pentru mine a fost o surpriză să văd cât de apreciat sunt aici. Doresc foarte mult să nu-i dezamăgesc. Cred că greul de-abia acum începe!”

 

„Acum mă gândesc doar la meciul cu Hermannstadt şi la faptuul că trebuie să clădim o echipă care să nu fie mediocră. Ăsta a fost şi motivul pentru care m-am decis să rămân. Domnul Iliuţă m-a asigurat că va face tot posibilul să creştem nivelul acestei echipe”

Dan Alexa, marţi, 13 noiembrie

Leave a Reply