Stiri

Fl. Brişan: Ţintim victoria!

Preşedintele executiv Florin Brişan susţine că obiectivul Dunării în partida pe care o va susţine azi, la Călăraşi împotriva constăpnţenilor de la FC Viitorul, în cadrul primei etape a returului este victoria. “Astăzi ţintim victoria. Pentru că o repriză se va desfăşura şi în nocturnă mizăm şi pe un număr mare de spectatori. Sper să ne ajute pentru că una din sursele noastre de finanţate sunt banii din vânzarea biletelor.” a declarat Brişan care a continuat “Sper să înţeleagă oamenii, ăsta e un al of al meu, că trebuie să ne ajute cu un bilet. Invitaţiile nu ne ajută cu absolut nimic. Invitaţiile la meci îţi aduc public dar ar fi bine să şi încasăm ceva.”

Programat pe arena Ion Comşa de la ora 16.00, meciul va fi arbitrat de argeşeanul, Iulian Călin cel care a condus în tur şi duelul dintre Dunărea şi Poli Iaşi, încheiat cu victoria “galben – albaştrilor”, scor 2-0.

În ultimele 5 partide, Dunărea s-a ales cu o înfrângere şi 4 egaluri. De partea cealaltă, FC Viitorul a obţinut 3 victorii şi 2 eşecuri.

În clasament, echipa lui Hagi e pe 4 cu 22 de puncte în vreme ce Dunărea e pe 8 cu 16 puncte.

 

Rezultate Dunărea / Ultimele 5 etape

Et. 13. Dunărea – Gaz Metan 0-0

Et. 12 Dinamo – Dunărea 1-1

Et. 11 Dunărea – FC Voluntari 1-1

Et. 10 Concordia – Dunărea 1-1

Et. 9 FCSB – Dunărea 2-0

 

Rezultate FC Viitorul / Ultimele 5 etape

Et. 13 FC Botoşani – FC Viitorul 1-2

Et. 12 FC Viitorul – Sepsi Sf. Gheorghe 2-3

Et. 11 Poli Iaşi – FC Viitorul 1-2

Et. 10 FC Viitorul – Astra Girgiu 1-0

Et. 9 U Craiova – FC Viitorul 2-0

 

 

Leave a Reply