Stiri

Cupa României / Optimi de finală: Dunărea – FCSB, astăzi de la ora 21.45 de minute

A venit şi ziua cea mare. Diseară de la 21.45 de minute, la oră de Champions League se va desfăşura ultimul joc al optimilor de finală ale Cupei României: Dunărea – FCSB. Pentru prima oară în istoria de aproape 100 de ani a fotbalului călărăşean, partida se va desfăşura în nocturnă, pe arena Ion Comşa fiind aşteptaţi în jur de 7000 de iubitori şi suporteri ai Dunării.

Antrenorul Dan Alexa a dat asigurări că va trimite în teren cel mai bun „11”. Vedete precum Straton, Dobrosavlevici, Bourceanu, S. Pană ori Mediop ar putea fi urmărite şi aplaudate, în această seară, în meciul anului.

De partea cealaltă Nicolae Dică se confruntă cu mari probleme de efectiv. Potrivit gsp.ro, FCSB ar putea avea următoarea configuraţie: A. Vlad – Jakolis, Cană, J. Morais, Botezatu – D. Toma, Nedelcu – M. Roman, Moruţan, D. Benzar – Rusescu. Lipsesc, prin urmare, nume grele precum Bălgrădean, R. Benzar, Planici, Momcilovici, Man, Coman ori Gnohere, ceea ce ar reprezenta un plus pentru echipa noastră care se va bucura şi de susţinerea masivă venită din tribune. Pe de altă parte, FCSB s-a cam dezobuşnuit cu aerul tare al Cupei. În sezonul prevedent, echipa lui Dică a părsăit competiţia încă din sferturi fiind eliminată de Hermannstadt, aflată atunci în liga a 2-a. În ediţia 2016 – 2017, FCSB a ieşt încă din 16-imii fiind învinsă la penaltyuri de o altă formaţie de ligă secundă, CS Mioveni.

Iată aşadar câteva „ingrediente” care ne fac să credem că spectacolul din această seară s-ar putea încheia cu o surpriză majoră şi anume calificarea „galben –albaştrilor” în sferturile competiţiei, aşa cum s-a întâmplat şi în urmă cu 27 de ani.

Diseară din peste 7.000 de piepturi se va auzi „Dunărea!, Dunărea!”. Dan Alexa &Co pot scrie o nouă pagină de istorie. 1 noiembrie 2018 ar putea deveni o nouă dată de referinţă!

Hai Dunărea!

 

Leave a Reply