Stiri

Fl. Brişan: Mâine ne aşteaptă un meci dificil!

Preşedintele executiv Florin Brişan şi căpitanul Alin Dobrosavlevici „au prefaţat” miercuri partida pe care Dunărea o va susţine joi seară la Călăraşi cu FCSB în cadrul optimilor de finală ale Cupei României, ediţia naţională 2018 – 2019. Brişan a declarat că jocul va fi unul dificil şi speră ca totul să iasă la supelativ din punct de vedere organizatoric. „Mâine ne aşteaptă un meci dificil cu FCSB în cadrul optimilor de finală ale Cupei României, atât prin prisma valorii adversarului dar mai ales al organizării duelului pentru că e o noutate pentru noi, fiind primul disputat în nocturnă. Ne aşteptăm la un aflux mare de spectatori. Din câte ştiu eu la ora asta mai sunt disponibile 2000 de bilete pe care azi şi mâine mai mult ca sigur le vom epuiza. Sper să nu avem probleme iar meciul să fie o reuşită organizatorică. M-aştept şi la un record de încasări” a declarat Brişan care a mai precizat că FCSB nu va veni însoţită de suporteri. „FCSB nu va veni cu galerie. Au solicitat doar 30 de invitaţii, toate în tribune” a mai adăugat Brişan.

În opinia sa, Dunărea va căuta mâine seară să producă surpriza şi să se califice în faza sferturilor de finală. „De ce să nu credem în şansa noastră? Cred că v-aţi dat seama că atât eu cât şi stafful tehnic şi mai ales jucători am dovedit că avem ambiţie şi dorim să facem performanţă aici. E lângă mine chiar căpitanul echipei, Alin Dobrosavlevici care e un exemplu de ambiţie şi dăruire. Trebuie să doborâm şi nişte recorduri vechi de 27 de ani şi să mergem mai departe în Cupa României” a conchis Brişan

Partida Dunărea – FCSB se va desfăşura joi, 1 noiembrie, pe arena Ion Comşa începând cu ora 21.45 de minute. Va fi primul joc din istoria de circa 100 ani a fotbalului românesc care se va disputa la lumina reflectoarelor!

Leave a Reply