Stiri

Au mai rămas 2 zile până la meciul anului la Călăraşi. Dan Alexa: Meciul cu FCSB e special pentru absolut toţi!

Joi seară de la ora 21.45 de minute, în premieră, Dunărea va evolua în nocturnă urmând a întâlni în cadrul optimilor de finală ale Cupei României puternica formaţie FCSB. Antrenorul Dan Alexa a declarat recent că jocul cu echipa lui Dică e unul special pentru toţi iubitorii fotbalului, obiectivul fiind chiar victoria şi implicit calificarea în sferturi. Meciul cu FCSB este un meci special, şi nu pentru mine, pentru absolut toţi. Este o sărbătoare pentru Călăraşi. Miza noastră este să-i mulţumim pe oamenii care vor veni la stadion. Este o dată care va intra în istorie pentru că va fi prima nocturnă aici, pe stadion, şi asta cu siguranţă se va ţine minte.

Îmi doresc să ne ridicăm la nivelul jocului. Voi utiliza cel mai bun 11 pe care o să-l am la ora jocului. Vreau să tratăm foarte serios jocul ăsta, este o bună oportunitate de a mulţumi oamenii şi de a rămâne aşa în istorie. O victorie cu FCSB la prima nocturnă.” a spus Alexa.

Dunărea şi FCSB s-au întâlnit recent şi în campionat, în partida disputată la Voluntari, “roş – albaştrii” câştigând cu 2-0.

Leave a Reply