Stiri

În jur de 4.000 de bilete s-au vândut până acum pentru meciul cu FCSB din optimile Cupei României

Preşedintele Florin Brişan a anunţat vineri că până în momentul de faţă s-au vândut în jur de 4000 de bilete pentru meciul Dunărea – FCSB din optimile Cupei României susţinând că dacă s-ar menţine ritmul din ultimele zile, partida se va juca, foarte probabil, cu casa închisă. „Până acum s-au epuizat biletele la tribune. Mai sunt locuri suficiente la peluze. Până la ziua meciului sper să avem casa închisă. Deci, dacă se menţine ritmul actual, până la ora meciului nu vor mai fi bilete. Sper să vindem 8000. Mai sunt circa 400 de invitaţii pe care ni le-a solicitat federaţia. Mai avem şi noi 360 de abonaţi, deci n-ar mai fi foarte multe bilete de vânzare” a spus preşedintele executiv al „galben –albatrilor”.

Partida Dunărea – FCSB se va desfăşura joi, 1 noiembrie de la ora 21.45 de minute în nocturnă. Instalaţia de nocturnă mobilă va fi montată în cursul zilei de sâmbătă, 27 octombrie.

Pentru partida din optimi, preţurile biletelor sunt cuprinse între 20 lei (peluze) şi 120 lei (tribuna acoperită). Pentru cei care doresc să vădă live acest joc, primul din istoria fotbalului călărăşean desfăşurat în nocturnă, pot achiziţiona bilete de la magazinul Fan Shop, amplasat la poarta stadionului Municipal, din B-dul Republicii, 39. Programul este de luni – vineri, între orele 10 şi 17.00 iar sâmbăta între orele 10.00 şi 13.00.

Leave a Reply