Stiri

Nicolae Cârnaţ şi Sacha Clemence au debutat în liga I

Antrenorul Dunării a mizat pe forţe proaspete în partida pe care “galben – albaştrii” au susţinut-o luni seară în deplasare cu Dinamo (scor 1-1). Dan Alexa l-a titularizat pe tânărul Nicolae Cârnaţ care a debutat astfel oficial în liga I. El a jucat 80 de minute primind şi un cartonaş galben. În startul reprizei a 2-a a ratat o bună ocazie de a marca şutând pe lângă poartă de la marginea suprafeţei de pedeapsă. În vârstă de 19 ani, Cârnaţ a evoluat în ultimii 5 ani la echipele de juniori ale clubului englez, Wolverhampton şi Esbjerg fB (Danemarca). Pentru Dunărea a mai evoluat în partida din 16-imile Cupei României cu CSM Slatina, înlocuindu-l în minutul 70 pe Valentin Munteanu.

Alexa l-a trimis la luptă şi pe francezul Sacha Clemence (31 de ani – foto), ultima oară la Tours FC, care a bifat primele 5 minute ale sale în liga I. Şi el a mai îmbrăcat tricoul Dunării într-un joc oficial evoluând în ultimele 15 minute la Slatina împotriva CSM-ului în 16-imile Cupei când i-a luat locul lui Valentin Alexandru.

Alţi jucători care au debutat în liga I în etapa a 12-a sunt: Nathan Clement Kabasele (FC Voluntari), Andrei George Truşescu, Djiman Waidi Koukou (Astra), Amir Natkho (FC Viitorul) şi Cesar Daniel Colli Meza (U Craiova).

Leave a Reply