Stiri

Mediop Ndiaye, în echipa ideală a etapei a 12-a

Atacantul Dunării, Mediop Ndiaye a fost inclus de Revista LPF în echipa ideală a rundei a 12-a. Mediop a marcat golul Dunării în partida cu Dinamo (scor 1-1), fiind şi cel mai bun jucător al partidei din Ştefan cel Mare.

Iată cum arată „11-le” ideal al penultimei etape a turului

PORTAR

David Lazar (Astra / 27 de ani / 4 jocuri) – A avut patru intervenţii decisive prin care a contribuit din plin la succesul astralilor. Evoluţia din acest meci îl va pune la grea încercare pe Gigi Mulţescu, atunci când acesta va trebui să aleagă titularul.

FUNDAŞI

Igor Armaş (FC Voluntari / 31 de ani / 2 jocuri) – Fundaşul moldovean a marcat pentru întâia oară în campionatul României. Este un fotbalist experimentat, cu zeci de meciuri în prima ligă din Rusia.

Andrei Mureşan (CFR Cluj / 33 de ani / 8 jocuri) – A marcat golul care le-a adus clujenilor al șaselea succes din ediţia curentă. A fost a noua reuşită din contul său în 186 de meciuri jucate în principala competiţie internă.

Erico da Silva (Astra / 29 de ani / 10 jocuri) – A înscris golul care a închis tabela şi a risipit orice speranţă a gazdelor de a reveni în joc. Prinde pentru a doua oară echipa etapei.

MIJLOCAŞI

Birahima Tandia (Sepsi OSK / 25 de ani / 12 jocuri) – A înscris pentru a cincea oară în acest sezon, golul său fiind unul de trei puncte. Prinde pentru a cincea oară echipa etapei.

Tudor Băluţă (Viitorul / 19 ani / 9 jocuri) – Chiar dacă Viitorul a pierdut, tânărul mijlocaş al dobrogenilor a fost printre cei mai buni de pe teren. A recuperat multe mingi şi a marcat pentru a doua oară în ediţia actuală.

Matteo Fedele (U Craiova / 26 de ani / 8 jocuri) – A marcat golul care a adus prima victorie din contul oltenilor în faţa rivalilor din ultimii 16 ani. Este un jucător care câştigă multe dueluri fizice pe durata unei partide.

Ion Gheorghe (FC Voluntari / 19 ani / 5 jocuri) – A contribuit cu două pase de gol la primul succes bifat de ilfoveni în ediţia curentă. Un fotbalist cu mare potenţial de creştere.

ATACANŢI

Mihai Roman II (FC Botoşani / 26 de ani / 12 jocuri) – A avut o prestaţie entuziasmantă! A înscris din nou, pentru a 31-a oară în Liga 1, şi a scos penalty-ul în urma căruia moldovenii au marcat golul victoriei.

Elvir Koljic (U Craiova / 23 de ani / 6 jocuri) – Este cel mai în formă atacant din campionat! Prin reuşita din ultima rundă, a ajuns la șase goluri în șase partide disputate pe prima scenă în tricoul oltenilor.

Mediop Ndiaye (Dunărea / 27 de ani / 10 jocuri) – A fost din nou decisiv pentru călărăşeni, care s-au întors cu un punct de pe arena din “Ştefan cel Mare”. Este golgheterul Dunării, cu patru reuşite.

ANTRENORUL ETAPEI

Devis Mangia (U Craiova / 44 de ani) – Excelent mobilizaţi în pauză de către antrenor, elevii italianului au ieşit total schimbaţi în bine pe teren, iar rezultatul s-a văzut. Craiovenii au revenit în partea secundă şi au izbutit victoria.

Leave a Reply