Stiri

Dan Alexa: O victorie în Ştefan cel Mare ne-ar da foarte multă încredere

Dan Alexa şi Dunărea sunt decişi să-şi vândă scump pielea în Ştefan cel Mare când vor întâlni luni, de la ora 21.00 pe Dinamo în cadrul epilogului rundei a 12-a.

Fost jucător al „căinilor” între 2002-2004 şi 2005-2006 şi în două rânduri nominalizat ca potenţial antrenor, Dan Alexa a declarat vineri că partida de pe Dinamo n-are o semnificaţie aparte pentru el însă îşi doreşte să obţină cele 3 puncte care ar da foarte multă încredere elevilor săi în partidele viitoare. „Am mai jucat împotriva lui Dinamo atât ca jucător cât şi ca antrenor. Nu e un meci special pentru mine. Sunt 3 puncte importante iar o victorie în Ştefan cel Mare ne-ar da foarte multă încredere şi prin prisma faptului că toată lumea aşteaptă un reviriment al lui Dinamo. Pentru noi, ca staff, jucători, tot ceea ce înseamnă Dunărea Călăraşi, ne-ar da greutate şi ar arăta că nimic n-a fost întâmplător în acest început de campionat” a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, premergătoare jocului de luni, Dan Alexa.

Misiunea „galben – albaştrilor” va fi teoretic imposibilă. În cele 5 jocuri disputate acasă până acum, Dinamo s-a ales cu 3 victorii, o remiză şi o înfrângere. Singura echipă care s-a impus în Groapă a fost Astra, giurgiuvenii câştigând cu 2-1 (etapa a 8-a)

Leave a Reply