Stiri

Fl. Brişan, înainte de meciul cu Dinamo: Băieţii sunt dornici să facă un meci de excepţie

Dinamo şi Dunărea Călăraşi se vor duela luni, 22 octombrie, de la ora 21.00, în premieră într-un joc oficial, partida contând pentru runda a 12-a a ligii I Betano. Preşedintele executiv, Florin Brişan susţine că „galben – albaştrii” sunt dornici să facă un meci de excepţie care să le aducă, eventual, o nouă victorie după 37 de zile de secetă. „Ar fi cazul să obţinem o victorie pentru că s-au scurs câteva jocuri în care n-am câştigat. Că va fi cu Dinamo sau cu următoarea echipă, vom vedea. Băieţii sunt mobilizaţi. Meciurile de genul ăsta, cu FCSB, Dinamo nu au nevoie de o mobilizare suplimentară din partea noastră. Băieţii sunt dornici să facă un meci de excepţie” a declarat Brişan.

Dunărea a obţinut ultima victorie pe 15 septembrie la Călăraşi în meciul cu FC Botoşani, scor 3-2, din cadrul etapei a 8-a.

Ultima izbândă a „câinilor” datează din 25 august când au câştigat greu meciul de acasă cu Hermannstadt, scor 2-1, din etapa a 6-a. De atunci, Dinamo a bifat 4 înfrângeri şi o remiză schimbând şi 2 antrenori. Locul lui Florin Bratu a fost ocupat pentru 3 săptămâni de Claudiu Niculescu. Şi acesta a fost demis, fiind înlocuit de Mircea Rednic.

În acest moment, Dunărea ocupă locul 8 cu 14 puncte iar Dinamo e pe 12 cu 11 puncte.

 

Leave a Reply