Stiri

C. Straton, inclus în echipa ideală a etapei a 11-a!

Chiar de ziua sa, Cătălin Straton a primit o veste foarte bună, fiind inclus de Revista LPF în echipa ideală a etapei a 11-a. Este pentru a 3-a oară în acest sezon când portarul Dunării prinde echipa etapei.

Iată mai jos compnenţa “11-lui” ideal

 

PORTAR

Cătălin Straton (Dunărea / 28 de ani / 11 jocuri) – A fost din nou decisiv prin intervenţiile sale, în special în repriza a doua, când oaspeţii au alergat după egalare.

 

FUNDAŞI

Iulian Cristea (Gaz Metan / 24 de ani / 11 jocuri) – Trece printr-o formă excelentă: două goluri, o pasă decisivă şi un penalty scos în ultimele patru etape, realizări graţie cărora Gaz Metan a încheiat etapa pe podium.

Andrei Marc (Concordia / 25 de ani / 11 jocuri) – Căpitanul ilfovenilor şi-a condus exemplar echipa spre primul succes din istoria Concordiei pe terenul roş-albaştrilor. Inclus pentru a patra oară în unsprezecele rundei.

Ionuţ Peteleu (CFR Cluj / 26 de ani / 5 jocuri) – Titularizat în banda stângă, a făcut faţă cu brio sarcinilor trasate de antrenor. În plus, a oferit şi o pasă de gol de mare fineţe.

 

MIJLOCAŞI

Rua Moutinho (CFR Cluj / 27 de ani / 4 jocuri) – A fost jucătorul care a făcut diferenţa în derby-ul de la Giurgiu. Pe lângă golul înscris, primul în Liga 1 Betano, şi-a trecut în cont şi o pasă decisivă.

Răzvan Oaidă (FC Botoşani / 20 de ani / 10 jocuri) – O prestaţie fantastică, răsplătită cu un gol, primul izbutit în Liga 1 de tânărul mijlocaş al moldovenilor. Evoluţiile din acest an l-au transformat într-un titular incontestabil.

David Caiado (Gaz Metan / 31 de ani / 10 jocuri) – Este jucătorul de la mijlocul terenului care desenează jocul medieşenilor. Şi-a trecut în cont un gol şi o pasă decisivă.

Cătălin Golofca (FC Botoşani / 28 de ani / 11 jocuri) – A alergat mult, a participat la majoritatea acţiunilor ofensive şi pus în permanenţă presiune pe adversari.

 

ATACANŢI

Ianis Hagi (Viitorul / 19 ani / 10 jocuri) – Şi-a condus echipa spre un nou succes, foarte important în lupta pentru un loc în play-off. A înscris o dublă şi a ajuns 14 goluri în 62 de jocuri disputate în Liga 1.

George Ţucudean (CFR Cluj / 27 de ani / 10 jocuri) – A înscris pentru a opta oară în ediţia curentă şi a ajuns la 12 goluri marcate în anul calendaristic 2018 în tricoul clujenilor. Este cel mai în formă atacant de careu autohton din campionatul intern.

Paul Batin (Concordia / 31 de ani / 10 jocuri) – Introdus în teren pe durata reprizei secunde, a marcat singurul gol al meciului, unul de trei puncte. A ajuns la 43 de reuşite în 180 de partide jucate în Liga 1.

 

ANTRENORUL ETAPEI

Dorinel Munteanu (Concordia / 50 de ani) – Și-a impus repede stilul care l-a caracterizat, bazat pe disciplină în cadrul lotului şi o bună organizare în teren, iar rezultatele nu au încetat să apară: șapte puncte din nouă posibile!

Sursa www.lpf.ro

Leave a Reply