Stiri

Et. 11 / Dan Alexa: Am obţinut un punct în urma unui joc modest

Dunărea şi FC Voluntari au încheiat la egalitate, scor 1-1, disputa care a avut loc duminică la Călăraşi, în cadrul etapei a 11-a a ligii I Betano. Evoluţia „galben – albaştrilor” n-a fost pe placul lui Dan Alexa care a admis că Dunărea a obţinut un punct însă pe fondul unui joc slab. „Am arătat rău fizic şi-mi asum acest lucru. Trebuie să facem o analiză clară a ceea ce s-a întâmplat. Nu cred că azi am fi meritat să câştigăm. Am jucat cu 2 vârfuri ca să punem presiune pe Voluntari dar nu am reuşit. Am pierdut mijlocul terenului foarte uşor şi ne putea costa. Golul Voluntariului a fost un cadou făcut de noi cap – coadă. S-a simţit încă o dată lipsa de marcaj. E al 2-lea sau al 3-lea joc în care luăm gol din fază fixă. Am obţinut un punct dar în urma unui joc modest şi pentru asta nu pot să fiu decât supărat” a spus la conferinţa de presă Dan Alexa care i-a lăudat pe ilfoveni pentru prestaţia avută. „FC Voluntari are jucători foarte buni. Le lipseşte victoria şi asta poate să conteze. În ultima vreme au obţinut 4 egaluri în campionat şi o victorie în Cupa României care i-a propulsat în optimi. E o echipă care joacă fotbal, are jucători de calitate. Au început să capete experienţă şi jucătorii din apărare care interpretează foarte bine fazele. E o echipă greu de surprins. Noi am reuşit să-i surprindem o dată prin Mediop după o pasă bună a lui Pană. Repet, după jocul ăsta nu pot să fiu decât supărat”.

Dunărea a deschis scorul în minutul 34 prin Mediop care a primit o pasă excelentă de la mijlocul terenului de la Silviu Pană şi cu mult calm l-a executat pe Vâtcă. Egalarea a survenit în minutul 79. În loc să degajeze, Alexandru Munteanu a pierdut balonul din preajma careului iar cornerul a fost finalizat cu gol de Ricardinho, fundaşul dreapta portughez trimiţînd cu capul din marginea careului mic dintr-un buchet de jucători.

După 11 runde, Dunărea e pe 8 cu 14 puncte iar pe 22 octombrie, în penultima etapă a turului, va juca în deplasare cu Dinamo Bucureşti.

Leave a Reply