Stiri

Et. 11: Dan Alexa, despre meciul cu FC Voluntari: Vom juca să câştigăm

După două deplasări consecutive, Dunărea va reveni duminică în faţa suporterilor pentru duelul cu FC Voluntari, din cadrul etapei a 11-a a ligii I Betano. Antrenorul Dan Alexa a declarat vineri într-o conferinţă de presă că ilfovenii vor veni la Călăraşi cu gândul să-şi vândă scump pielea însă obiectivul echipei noastre este victoria. „FC Voluntari este o echipă care se caută, având un început mai slab de campionat. În ultimele 3 etape a avut evoluţii bune spre foarte bune. Din cauza neşansei n-a câştigat la Sf. Gheorghe. În echipă sunt foarte mulţi jucători noi şi sunt sigur că vor veni la Călăraşi să-şi vândă sacump pielea” a spus Alexa care a continuat „În ceea ce ne priveşte, trebuie să repetăm evoluţiile bune din ultimele două jocuri de acasă. Avem ca obiectiv cele 3 puncte. E o miză importantă de care ţinem cont indiferent că jucăm cu FCSB sau Voluntari. Am mari aşteptări de la echipa noastră. Ne-am propus să facem un meci bun şi să obţinem cele 3 puncte. Ilfovenii n-au nicio victorie în campionat şi din acest motiv vor încerca să se deblocheze mental”

Tehnicianul Dunării a enumerat şi punctele tari ale „galben – albaştrii” subliniind că echipa a devenit mai omogenă, mai matură. „Am arătat că suntem o echipă bună care joacă. Indiferent de adversarul întâlnit am pus probleme. Am câştigat ultimele 2 jocuri de acasă (cu Poli Iaşi şi FC Botoşani). Deja se observă un plus de omogenitate. Am început să fim mai maturi, lucru pe care l-am arătat în atâtea momente în aceste etape disputate. Echipa este în creştere şi asta-mi dă încrdere pentru duminică” a completat Dan Alexa care a mai anunţat că pentru duelul cu ultima clasată va miza pe mai mulţi jucători de atac. „Vor fi schimbări duminică. Vor fi incluşi în lot jucători de atac. Ştiţi foarte bine că am un lot numeros care-mi dă posibilitatea să aleg. Vom juca să câştigăm!”.

Pentru partida programată de la ora 14.00 pe arena Ion Comşa, Dan Alexa nu se va putea baza din păcate pe mijlocaşul defensiv Stelian Cucu, suspendat din cauza cartonaşelor galbene.

În acest moment, Dunărea ocupă locul 9 cu 13 puncte în vreme ce Voluntariul e pe 14 cu doar 4 puncte.

Leave a Reply