Stiri

Dan Alexa, după meciul cu FCSB: Sunt supărat pe rezultat, mi-am dorit să nu pierdem!

Duminică seară la Voluntari, FCSB a învins Dunărea cu 2-0, în meci contând pentru etapa a 9-a a ligii I Betano însă rezultatul l-a supărat pe antrenorul Dan Alexa care şi-ar fi dorit să nu piardă pe arena Anghel Iordănescu. „Am făcut un joc bun, am avut multe situaţii, am pus probleme Stelei în multe momente ale jocului. Am ratat situaţii importante în momente cheie. Am ratat la 0-0, am ratat la 1-0 şi am luat două goluri pe greşeli personale pe care n-ai cum să le faci împotriva unor jucători precum cei ai Stelei. Sunt supărat pentru rezultat pentru că ne-am dorit să nu pierdem. Cred că am pus multe probleme Stelei. Mi-am felicitat jucătorii pentru atitudine şi pentru joc” a declarat imediat după meci, Dan Alexa care a mai adăugat „Eram într-un moment bun, din păcate am făcut greşeli nepermise. Asta e, trebuie să văd unde s-a greşit, să remediem repede ce nu a mers. În multe momente, am fost echipa mai bună”

Cu 12 puncte, Dunărea se află acum pe locul 9, poziţie pe care o va păstra indiferent de rezultatul din ultimul meci, programat diseară la Giurgiu între Astra şi Gaz Metan.

Etapa viitoare, Dunărea va juca în deplasare cu Concordia, partida de la Chiajna fiind programată luni, 1 octombrie de la ora 18.00

Leave a Reply