Stiri

Gabi Simion, faţă în faţă cu echipa care l-a împrumutat la Călăraşi

În afara lui Alexa Bourceanu, în lotul Dunării se mai află un jucător care a îmbrăcat tricoul Stelei, actuala FCSB. E vorba de tânărul mijlocaş, Gabi Simion care a venit la Călăraşi în vară, împrumutat chiar de la FCSB.

Cel mai des utilizat jucător U 21 de către Dan Alexa a bifat 18 minute pentru Steaua în partida cu FC Botoşani din sferturile de finală ale Cupei Ligii (scor 0-2), desfăşurată la Botoşani pe 8 septembrie 2016. Simion l-a înlocuit în minutul 72 pe croatul Antonio Jakolis. În perioada când Steaua era antrenată de Laurenţiu Reghecampf, Simion a mai figurat în lotul Stelei, inclusiv în partidele din Europa League.

Pentru Dunărea, Simion a jucat în 7 partide (4 integralist) fiind în teren 512 minute. În ultima partidă, cea cu FC Botoşani de acasă, Simion a jucat 63 de minute provocând primul penalty pentru oaspeţi, în minutul 12, transformat de Rodriguez.

Gabriel Simion. S-a născut la Călăraşi pe 22 mai 1998. Împrumutat la Călăraşi până la 30 iunie 2019. Este jucătorul FCSB până în vara anului 2021. A mai jucat la Academica Clinceni (18 jocuri / 1 gol – L2), AS Daco Getica (10 jocuri – L1)

Leave a Reply