Stiri

Dan Alexa, despre plecarea la Dinamo: Pe mine nu m-a contactat absolut nimeni. E doar un zvon!

Numele lui Dan Alexa a fost din nou invocat pe lista potenţialilor antrenori care să conducă pe Dinamo. Vineri, înaintea jocului de la Iaşi cu Politehnica, numele antrenorului Dunării a fost din nou menţionat de presa centrală pentru a prelua pe Dinamo în cazul unui alt insucces al lui Florin Bratu. Varianta a devenit şi mai „fezabilă” aşa cum s-a întâmplat şi în februarie, după ce „câinii roşii” au pierdut în Copou cu 1-0.

 

Dar iată ce a declarat Dan Alexa vineri la o oră după prânz, cu câteva ore înainte de startul jocului de la Iaşi:

A apărut informaţia că ai putea să-i iei locul lui Florin Bratu la Dinamo.

Pe mine nu m-a contactat absolut nimeni. Nu ştiu absolut nimic de Dinamo decât din presă. Mă simt foarte bine aici, am mai avut aceeaşi discuţie în iarnă. Nu a fost niciun fel de discuţie, doar zvon. Absolut doar zvon! Mă simt bine aici, ştiţi foarte bine, am foarte multă linişte, sunt apreciat, lucrez cu oameni de calitate la nivelul staffului tehnic, la nivelul staffului organizatoric, oameni care conduc destinele echipei oraşului, judeţului. Este greu să iei o decizie de genul ăsta dar, repet, chiar nu a fost niciun fel de discuţie. Cu mine nu a vorbit nimeni.

Ţi-ai dorit vreodată să ajungi la Dinamo?

Da, mi-am dorit să ajung la Dinamo. Mi-am dorit şi îmi doresc să antrenez toate echipele la care am jucat. Rapidul l-am antrenat, Poli Timişoara am antrenat-o…

Cu tine antrenor crezi că Dinamo ar intra în lupta pentru titlu?

Nu, nu pot să… Din punctul meu de vedere şi chiar sunt convins de ce spun, Bratu este un foarte bun antrenor. Cu jucători tineri, cu… acolo e un proces de reconstrucţie, s-a investit puţin la nivel de transferuri, au avut rezultate bune, vor să joace cu jucători tineri, e un proces de reconstrucţie. Pe undeva poate era normal dar, repet, Bratu mi se pare un antrenor foarte echilibrat. Deşi e prima echipă de seniori a intrat foarte bine, a avut rezultate foarte bune în play-out. Discursul lui este foarte bun, adică nu entuziasmează sau… mereu e echilibrat. Eu cred că este varianta foarte bună pentru Dinamo.

Leave a Reply