Stiri

Dan Alexa, înaintea jocului cu FCSB: Îmi doresc să obţinem punct sau puncte!

Dunărea Călăraşi se va afla duminică în faţa unei alte echipe de top din fotbalul românesc. După FC Viitorul, CFR Cluj şi Astra, campioanele din 2018, 2017 şi respectiv 2016, echipa antrenată de Dan Alexa se va duela cu FCSB, campioană în 2015 şi una din ambasadoarele României în Europa în ultimii ani. Partida, contând pentru etapa a 9-a se va disputa la Voluntari pe arena Anghel Iordănescu, începând cu ora 21.00.

Vineri, Dan Alexa a prefaţat duelul cu echipa lui Dică spunând despre FCSB că este principala candidată la câştigarea campionatului. “Ne aflăm înaintea meciului împotriva unei echipe, de fapt principala candidată la câştigarea campionatului. FCSB E O echipă formată din jucători de valoare, unuii dintre ei peste nivelul ligii I. Este ocupanta primului loc, o echipă care an de an joacă în grupele Europa League, din păcate pentru ei anul ăsta nu au reuşit şi din cauza neşansei, au făcut o dublă manşă bună, O echipă formată din jucători de atac buni, jucători care pot decide un joc. FCSB pleacă favorită duminică.” a declarat într-o conferinţă de presă Alexa adăugând că aşteaptă din partea elevilor săi să arate multă determinare în teren pentru că nu au nimic de pierdut. “Îmi doresc foarte mult de la echipa mea să arate foarte multă determinare. Îmi doresc ca jucătorii care au evoluat bine până acum şi pentru mine este un test să-i văd în condiţii de adversar cu jucători care pot face diferenţa. E un meci important pentru noi toţi pentru că nu avem nimic de pierdut, decât să câştigăm. Îmi doresc să avem multă determinare, îmi doresc să avem organizare foarte bună, îmi doresc să văd curaj la jucătorii mei, să ne ridicăm la nivelul adversarului şi îmi doresc foarte mult să obţinem maximum din jocul ăsta, să obţinem punct sau puncte.”

Întrebat dacă a creionat deja primul “11”, Dan Alexa a spus “În mare, da, m-am cam decis. Ne lipseşte Gligorov, fundaşul dreapta aici am nişte semne de întrebare dar în mare m-am cam decis echipa.”

Înaintea startului, FCSB se află pe primul loc cu 15 puncte în vreme ce Dunărea e pe 8 cu 12 puncte.

Leave a Reply