Stiri

Alin Dobrosavlevici, inclus în echipa ideală a rundei a 8-a

Revista LPF a dat publicităţii componenţa echipei ideale a etapei a 8-a. În centrul defensive se află şi căpitanul Dunării, Alin Dobrosavlevici. Este pentru a doua oară în acest sezon când “Dobro” se află într-o companie atât de selectă. El s-a mai aflat în acest “11” şi în etapa a 3-a când a marcat şo golul egalizator în minutul 90 în partida de la Tg. Mureş cu Hermannstadt.

Alţi jucători ai Dunării care au fost incluşi în echipa ideală sunt portarul Cătălin Straton (etapele 1 şi2), mijlocaşul Silviu Pană (et. 5) şi atacantul Valentin Alexandru (et. 6)

Iată cum arată echipa ideală potrivit Revistei LPF

PORTAR

Răzvan Pleşca (Gaz Metan / 35 de ani / 6 jocuri) – A apărat un penalty şi a avut alte câteva intervenţii prin care a contribuit decisiv la victoria echipei sale. Veteranul medieşenilor se află la al 14-lea sezon pe prima scenă din România.

FUNDAŞI

Erico da Silva (Astra / 29 de ani / 7 jocuri) – A fost ca un zid în faţa ofensivei adverse, plasamentul foarte bun ajutându-l să câştige majoritatea duelurilor. Este unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul giurgiuvenilor.

Alin Dobrosavlevici (Dunărea / 23 de ani / 8 jocuri) – Căpitanul călărăşenilor şi-a trecut pentru a doua oară numele pe tabelă în acest sezon, golul său dovedindu-se şi de astă dată decisiv. Evoluţiile sale sunt în creştere de la meci la meci.

Iulian Cristea (Gaz Metan / 24 de ani / 8 jocuri) – Titularizat de Mihai Teja în centrul defensivei, tânărul jucător a făcut un meci mare! A scos un penalty şi a marcat golul victoriei.

MIJLOCAŞI

Ianis Hagi (Viitorul / 19 ani / 7 jocuri) – A marcat golul în urma căruia Viitorul şi-a asigurat toate cele trei puncte prin care a urcat pe loc de play-off. A ajuns la 12 goluri în 59 de meciuri jucate în campionat.

Ionuţ Cioinac (Poli Iaşi / 27 de ani / 7 jocuri) – A făcut cel mai bun meci din acest sezon în tricoul grupării moldave. Pe lângă multe baloane recuperate, a marcat şi un gol, primul în Liga 1 din cariera mijlocaşului defensiv.

Istvan Fulop (Sepsi / 28 de ani / 8 jocuri) – A coordonat excelent jocul covăsnenilor de la centrul terenului. A contribuit cu pase decisive la două dintre cele trei goluri reuşite de Sepsi.

Florinel Coman (FCSB / 20 de ani / 8 jocuri) – A înscris pentru a șasea oară în ediţia curentă, în care mai are în cont două pase decisive şi un penalty obţinut. Prinde pentru a cincea oară echipa etapei, fiind jucătorul cu cele mai multe prezenţe în formaţia ideală la finalul unei runde.

ATACANŢI

Birahima Tandia (Sepsi / 25 de ani / 8 jocuri) – A marcat de două ori şi a ajuns la opt reuşite în 25 de meciuri jucate pentru Sepsi în principala întrecere internă din România. Este unul dintre cei mai buni străini activi în Liga 1 Betano.

Denis Alibec (Astra / 27 de ani / 6 jocuri) – A marcat un gol şi a pasat decisiv lui Moise pentru a doua reuşită a giurgiuvenilor. Ne-a amintit de jucătorul care, în urmă cu doi ani, a dus Astra spre primul titlu din istoria clubului.

George Ţucudean (CFR / 27 de ani / 7 jocuri) – Vârful clujenilor şi-a trecut din nou numele pe tabelă. A ajuns la 52 de goluri marcate în campionatul României, dintre care 10 în anul calendaristic 2018.

ANTRENORUL ETAPEI:

Gheorghe Mulţescu (Astra / 66 de ani) – Revenit pe banca Astrei, a reuşit o victorie importantă pe terenul unei rivale în lupta pentru play-off. A impus încă de la început jocul ofensiv pe care l-a predat la toate echipele unde a activat.

Sursa www.lpf.ro

 

 

Leave a Reply