Stiri

Dan Alexa: Sunt mulţumit de determinarea pe care au arătat-o elevii mei

Dunărea Călăraşi începe să devină un competitor serios în primul său sezon de liga I. Sâmbătă, după amiază, elevii lui Dan Alexa au produs o nouă bucurie învingând, la capătul unui meci de…infarct puternica echipă FC Botoşani, cu scorul de 3-2. „În momentul acesta am demonstrat că nu mai suntem o candidată certă la retrogradare. Sumt mulţumit de determinarea pe care au arătat-o elevii mei. N-au cedat deţi am avut multe momente în care am suferit. Au fost erori de arbitraj şi ne-au lipsit şi câţiva jucători de bază. Am făcut unele improvizaţii dar până la urmă a ieşit bine. Felicit Botoşaniul care a arătat ca o echipă foarte bună. Una peste alta sunt mulţumit” a declarat după joc antrenorul Dunării, Dan Alexa care a mulţumit şi publicului pentru susţinere. „Poate că astăzi n-au venit atât de mulţi ca în meciul cu CFR Cluj dar în mod cert au fost mai aproape de băieţi. Suporterii au fost la înalţime şi pentru asta le mulţumesc” a mai adăugat Alexa.

După 8 etape, Dunărea a strâns 12 puncte, o „ţintă” greu de imaginat la începutul campionatului. „Sunt 12 puncte pe care nu le preconizam la începutul sezonului. Muncim ca să strângem cât mai multe puncte pentru că vrem să ne clasăm pe un loc cât mai bun” a conchis tehnicianul „galben – albaştrilor”.

Pentru Dunărea urmează două examene extrem de dificile, ambele în deplasare. Duminica viitoare, echipa noastră va întâlni la Voluntari, vicecampioana FCSB iar pe 29 septembrie va evolua la Chiajna împotriva Concordiei.

Leave a Reply