Stiri

Denis Ispas, suspendat pentru jocul cu FC Botoşani!

Antrenorul Dan Alexa a anunţat vineri că pentru jocul cu FC Botoşani de sâmbătă nu va miza pe Denis Ispas (foto), fundaşul nostru fiind suspendat din cauza cumulului de catonaşe galbene. “Nu avem jucători indisponibili. Doar Denis Ispas e suspendat iar Missi Mezu nu poate juca pentru că a fost selecţionat la naţionala ţării sale, Gabon. A venit ieri şi nu poate evolua.” a spus Alexa care a mai precizat că “jucătorii nou – veniţi sunt în lot pentru jocul de mâine”.

În altă ordine de idei, Dan Alexa a avut şi un mesaj pentru jucătorii care vor face parte din lotul cu care se va bate cu FC Botoşani. “Toate meciurile le jucăm ca să câştigăm. Sunt importante cele 3 puncte, dar e foarte important să le şi obţinem. Toţi jucătorii mei trebuie să fie conştienţi că e un meci greu, trebuie să ne supramotivăm pentru că trebuie să fim determinaţi din primul până în ultimul minut. Şi asta pentru că întâlnim o echipă periculoasă, o echipă care dacă le dai situaţii şi dacă le dai spaţii jucătorilor care pot să facă diferenţa, îţi pun mari probleme.” a “decretat” antrenorul “galben – albaştrilor”.

Partida Dunărea – FC Botoşani, din cadrul etapei a 8-a, va începe la ora 15.00 şi se va desfăşura pe arena Ion Comşa din incinta Complexului Sportiv Dunărea.

Leave a Reply