Stiri

Stelian Cucu va împlini 29 de ani chiar în ziua jocului cu fosta sa echipă, FC Botoşani

Stelian Cucu s-a născut la Galaţi pe 15 septembrie 1989 iar din această vară a devenit jucătorul Dunării după ce evoluase timp de 3 sezoane la FC Botoşani. Chiar echipa cu care Dunărea se va duela sâmbătă, 15 septembrie, la Călăraşi, în cadrul etapei a 8-a a ligii I Betano. Prezenţa în teren dar mai ales o  victorie în faţa foştilor săi colegi ar fi un cadou extraordinar pentru Stelian Cucu, de ziua sa!

Mijlocaşul defensiv care poate evolua şi în apărare a devenit jucătorul Botoşaniului în vara anului 2015 (transferat de la Oţelul Galaţi unde a jucat în 26 de partide din care 18 integralist), semnând un contract valabil pe 3 ani. Din nefericire, Cucu s-a accidentat în startul sezonului trecut, într-un joc disputat la Severin cu CSU Craiova, devenind indisponibil până în iarnă. Din acest motiv, în retur, Cucu n-a mai intrat în vederile antrenorului Costel Enache, de comun acord rezillindu-şi mai devreme cu 2 luni contractul care oricum devenea scadent la 31 iunie 2018.

Pentru Botoşani, Stelian Cucu a evoluat în 64 de partide, marcând un gol.

De-a lungul carierei, Cucu a mai jucat la Dunărea Galaţi şi Concordia Chiajna. A debutat în liga I pe 11 august 2014 în partida FC Braşov – Oţelul Galaţi 1-1. Are 3 prezenţe în UEFA Europa League (ed. 2015 – 2016 cu FC Botoşani)

În acest sezon pentru Dunărea a evoluat în 3 jocuri (71 de minute): 12 minute (et. 2), 45 minute (et. 3) şi 14 min. (et.6)

Leave a Reply