Stiri

Fl. Brişan: Îi felicit pe băieţi şi pe antrenori pentru joc, pentru rezultat

Preşedintele executiv al Dunării, Florin Brişan a salutat victoria Dunării în partida cu Poli Iaşi susţinând că la final a fost mulţumit nu doar de rezultat ci şi de joc. E prima noastră victorie acasă, în Liga I. Echipa mi s-a părut determinată, se pare că am reuşit să facem şi spectacol. Sunt mulţumit nu doar de rezultat ci şi de joc. Îi felicit pe băieţi şi pe antrenori pentru această victorie. Pot să spun fără ezitare, sunt un preşedinte fericit!” a declarat Brişan care nu şi-a putut ascunde şi o mică dezamăgire. “Am o mică dezamăgire legată de numărul ceva mai mic al spectatorilor. Dar asta e! Mă aşteptam, totuşi, să fie lume mai multă, poate vor fi la următoarele meciuri.”

Întrebat cum I s-a părut Poli, Briaşan a spus: “Iaşiul mi s-a părut echipă matură dar se pare că se bazau doar pe un singur om in atac, Andrei Cristea, şi asta s-a văzut. Dan a reuşit să-l anihileze şi să ne iasă jocul.” a “punctat” Brişan care s-a referit şi la introducerea extrem de inspirată a lui Vali Alexandru imediat după pauză. “Foarte inspirată mutarea cu Vali, la pauză. Era normal după părerea mea pentru că ei rămăseseră în 10 oameni şi ar fi fost culmea să nu forţeze un pic atacul.” a continuat preşedintele Dunării.

 

“9 puncte, nu ne oprim aici. Urmează un meci la Sepsi. Ce pot să promit eu în numele echipei e că nu mergem să facem figuraţie acolo şi sper ca Dan să găsească formula optimă pentru a obţine un punct sau puncte.”

Florin Brişan

Leave a Reply